Ionuţ Neagu le mulţumeşte suporterilor Oţelului

Ionuţ Neagu le mulţumeşte suporterilor Oţelului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ionuţ Neagu, transferat recent de la Oţelul la Steaua, a ţinut morţiş să le mulţumească suporterilor gălăţeni, declarând că rămâne ataşat de gruparea roş-alb-albastră, la care speră să se întoarcă mai târziu indiferent de postură. „Am petrecut la Oţelul cea mai frumoasă perioadă din viaţa mea de până acum. Am avut clipe frumoase, m-am bucurat, am suferit alături de colegi şi de antrenorii care m-au pregătit de-a lungul timpului şi nu pot decât să mulţumesc clubului pentru tot ce mi-a oferit în aceşti ani. Le mulţumesc în mod special şi suporterilor, sper să fie alături de echipă indiferent de situaţie, aşa cum s-a întamplat şi până acum. Am iubit, iubesc şi voi iubi Oţelul în continuare, într-o zi mă voi întoarce şi o voi face cu plăcere din orice postură”, a spus Neagu.

Managerul general al Oţelului, Narcis Răducan, a spus că suma exactă a transferului este de 620.000 de euro.

„Am considerat de comun acord cu Ionuţ că a venit momentul să facă pasul către altă echipă. Suma tranzacţiei este de 620.000 de euro, una corectă şi sunt convins că Ionuţ se va dezvolta fotbalistic şi va ajunge unde visează, într-un campionat mai puternic”, a spus Răducan.

Neagu a evoluat în acest sezon pentru Oţelul în toate cele şase partide disputate până acum în Liga I, plecarea sa lăsând un post deficient la mijlocul terenului.

Citit 1288 ori Ultima modificare Marți, 03 Septembrie 2013 17:10

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.