Pariurile zilei: Alternăm la goluri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ballymena – Cliftonville peste 2,5 goluri (cotă 1,50)
 
Tendinţa ofensivă din campionatul Irlandei de Nord poate să ne aducă nişte câştiguri, dacă statistica nu dă greş la duelul dintre Ballymena şi Cliftonville. Oaspeţii au toate cele cinci partide disputate până acum cu cel puţin trei goluri marcate în meci, în timp ce gazdele au patru din cinci cu acelaşi deznodământ. Ba mai mult, Cliftonville are patru din cele cinci meciuri disputate cu cel puţin patru goluri înscrise în meci.
 
Togo – Congo RD sub 2,5 goluri (cotă 1,55)
 
Oaspeţii reprezintă echipa naţională cu cea mai mică medie de goluri din toată zona Africii, cu 0,6 de goluri înscrise în partidele pe care Congo le-a disputat. Mai precis, are trei rezultate de 0-0 din cele cinci partide disputate, plus alte două jocuri cu mai puţin de trei goluri marcate în meci. Togo e ceva mai dezechilibrată, dar totuşi are trei din cele cinci partide de până acum în limita impusă de pariu.
 
Kenya – Namibia sub 2,5 goluri (cotă 1,50)
 
A doua echipă în topul formaţiilor din Africa cu cea mai mică medie de goluri este Namibia, cu un gol pe meci, având astfel toate cele cinci jocuri disputate până acum cu mai puţin de trei goluri. De partea cealaltă, Kenya are patru din din cinci meciuri încadrate în limita de cel mult două goluri.

Citit 3049 ori Ultima modificare Vineri, 06 Septembrie 2013 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.