Pariurile zilei: Miza pe naţionale

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bosnia - Slovacia 1 (cotă 1,55)

 

Meciurile din preliminariile pentru Campionatul Mondial de anul următor sunt în toi, astfel că astăzi mizăm pe partidele dintre echipele naţionale. Mai întâi, avem în vizor meciul Bosniei de pe teren propriu cu Slovacia, iar un success pentru gazde ar însemna un pas uriaş către calificare. Bosnia are cinci victorii din şase partide, iar toate victoriile au fost convingătoare, mai ales cele de pe propriul teren. Cu o generaţie plină de jucători talentaţi care evoluează în campionatele puternice din Europa, Bosnia are clar prima şansă, mai ales că Slovacia traversează o formă foarte slabă, obţinând doar două puncte din ultimele trei meciuri: 1-1 în deplasare cu Liechtenstein, 1-1 acasă cu Lituania şi 0-1 acasă cu Grecia.

Scoţia - Belgia 2 (cotă 1,80)

După cum am mai zis în rubrica de pariuri, Belgia a ajuns un fel de Brazilia dacă luăm fiecare jucător în parte după valoare şi echipa la care joacă. Cu o echipă plină de vedete, Belgia e pe primul loc în grupa A, dar Croaţia îi suflă în ceafă şi are nevoie de parcurs ireproşabil până la final. De partea cealaltă, Scoţia nu mai are şanse de calificare şi joacă doar pentru a obţinte un loc cât mai bun în grupă.

Germania - Austria 1D (cotă 1,60)

Germania nici nu ia în calcul un pas greşit cu Austria, dar pentru că e o cotă prea mică pentru un succes al nemţilor, ne orientăm către un tip de pariu cu o valoare de multiplicare mai generoasă. Astfel, mizăm că Germania va marca cel puţin câte un gol în fiecare repriză, aşa cum a făcut-o şi până acum în cele şase partide disputate în grupa de calificare.

Citit 3052 ori Ultima modificare Joi, 05 Septembrie 2013 18:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.