Pariurile zilei: Săptămână cu câştiguri

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Toulouse – Marseille 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,84)

 

Ultima săptămână a fost roditoare pentru rubrica de pariuri şi sperăm să încheiem cu trei ponturi drepte, fără greşeală. Mai întâi, în Franţa, o ciudăţenie de cotă, de 2,70, ne sare în ochi pentru un succes al celor de la Marseille pe terenul ultimei clasate, Toulouse. Ca sa fim bine înţeleşi, Marseille e pe locul doi, a început foarte bine sezonul, în timp ce Toulouse n-a câştigat nici un meci până acum. Ca să fim siguri că nu picăm într-o capcană, jucăm prudent, iar în caz de egal ne luăm banii înapoi.

 

Hoffenheim – Moenchengladbach peste 2,5 goluri (cotă 1,65)

 

Cele două echipe sunt pe primele două locuri în clasamentul golurilor după primele patru etape din Germania. Hoffenheim, până acum, a avut următoarele rezultate: 2-2, 5-1, 3-3 şi 2-6, iar Moenchengladbach: 1-3, 3-0, 2-4 şi 4-1. Aşadar, e mai mult decât evident apetitul ofensiv al celor două echipe şi mizăm că îşi vor păstra linia de rezultate cu goluri multe şi în duelul direct. Pentru o cotă de 1,65 avem nevoie să se înscrie trei goluri în meci.

 

Tromso – Rosenborg 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,59)

 

Campionatul din Norvegia se apropie cu paşi repezi spre final. Rosenborg e pe primul loc, cu cinci puncte avans faţă de Stromsgodset, şi are nevoie de o victorie la Tromso pentru a încheia cât mai repede socotelile cu câştigarea titlului de campioana. De partea cealaltă, Tromso e prima deasupra liniei de retrogradare, fiind echipa în cea mai slabă formă din ligă. Din nou, pentru că ne permite cota la victorie a oaspeţilor, de 2,20, jucăm prudent şi ne primim banii înapoi în caz de egal.

Citit 3582 ori Ultima modificare Vineri, 13 Septembrie 2013 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.