PONTURILE ZILEI: Numa' bune de pariat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Parndorf – Altach 2 (cotă 1,60)

În liga a doua din Austria, Altach s-a descurcat foarte bine în acest start de sezon, cu şase victorii în opt partide. Singurele sincope pentru Altach au fost un egal pe teren propriu cu Austria Lustenau (locul doi de anul trecut) şi o înfrângere pe terenul liderului Liefering. De partea cealaltă, Parndorf traversează o formă foarte slabă, fiind pe ultimul loc, cu patru înfrângeri consecutive.

 

Honka – Rovaniemi 1 (cotă 1,60)

Gazdele se află la un punct în spatele liderului şi se află în faţa unei mari performanţe, dar pentru a reuşi să se menţină în lupta pentru titlu, au nevoie de un succes cu Rovaniemi. Deşi forma nu e prea grozavă, totuşi Honka are cel mai bun bilanţ din ligă de pe teren propriu, cu nouă victorii, două remize şi fără nicio înfrângere. Rovaniemi se află într-o formă destul de bună, a făcut multe egaluri în ultima perioadă, dar a scăpat deja de grijile retrogradării şi nu mai are niciun obiectiv.

 

Laval – Angers 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,62)

Laval a început execrabil noul sezon din liga secundă franceză cu cinci înfrângeri din tot atâtea partide. Nici adversarul din această seară nu le dă prea multe speranţe gazdelor la un succes, având în vedere că primesc vizita celor de la Angers. Oaspeţii de azi au ratat la mustaţă promovarea în sezonul precedent, iar acum au început foarte bine, cu patru victorii şi un egal, clasându-se pe locul doi, la egalitate de puncte cu liderul Lens. Nu riscăm foarte tare pe un 2 solist, deşi cota e avantajoasă. Pariem prudent, iar în caz de egal ne luăm banii înapoi.

Citit 3018 ori Ultima modificare Joi, 12 Septembrie 2013 13:01

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.