S-a retras din activitate: Liviu Ciubotariu, de la arbitraj către şefia AJF
Foto: FOTO: Sorin Pană

S-a retras din activitate: Liviu Ciubotariu, de la arbitraj către şefia AJF
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Au trecut mai bine de două decenii de când Liviu Ciubotariu a oficiat la primul meci de fotbal. Între timp a făcut acest lucru la 1.140 de jocuri, un număr de-a dreptul impresionant. A început de jos, de la juniori, a ajuns apoi la judeţ şi Liga a IV-a, urmând apoi ligile a III-a, a II-a. Cu cinci ani în urmă a fost promovat la Liga I ca arbitru asistent. Cele mai importante prezenţe au fost la meciurile Astra - Dinamo, în „Cupa României”, Dinamo - CFR Cluj 1-2, cu doi ani în urmă, şi Oţelul - Sheriff Tiraspol 1-0 (meci internaţional amical). Cea mai dificilă confruntare, Pandurii - Gloria Bistriţa 1-1, în 2009, cu semnalizarea a nu mai puţin de 25 de poziţii de ofsaid.

Acum a hotărât să-şi încheie activitatea în arbitraj, Asociaţia Judeţeană de Fotbal (AJF), prin Nicolae Rainea şi împreună cu FC Oţelul, organizându-i o retragere oficială.

Liviu Ciubotariu a jucat la juniorii Oţelului, iar de trei ani şi jumătate este vicepreşedintele AJF Galaţi. Doreşte să se dedice „meseriei” de observator federal pentru eşaloanele II şi III, dar unul dintre motivele retragerii este şi acela de a candida la funcţia de preşedinte a AJF, la încheierea mandatului fostului mare arbitru internaţional Nicolae Rainea.

Citit 4376 ori Ultima modificare Miercuri, 18 Septembrie 2013 14:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.