Pariurile zilei: Rusia, la putere

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rubin Kazan – Dinamo Moscova pauză sau final X (cotă 1,57)

Un meci echilibrat între două echipe cu pretenţii din Rusia înseamnă mai mereu un rezultat de egalitate la pauză sau la final. Ba mai mult, Rubin Kazan e o adevărată specialistă în astfel de scoruri, având şapte remize la pauză şi şase la final din cele nouă partide jucate. Nici de Dinamo Moscova nu se poate spune că nu e o formaţie sub semnul echilibrului, numărul remizelor fiind mai mare decât cel al victoriilor sau înfrângerilor în bilanţul echipei lui Dan Petrescu.

Ural – Lokomotiv Moscova 2 (cotă 1,60)

Lokomotiv Moscova a început foarte bine sezonul şi după nouă etape se află la un punct în spatele primelor trei clasate. Cu o formă foarte bună, Lokomotiv a reuşit să câştige în ultima etapă chiar pe terenul echipei lui Dan Petrescu, Dinamo Moscova, scor 3-1, ceea ce dovedeşte forţa de joc a oaspeţilor. De partea cealaltă, FC Ural pare să fi luat deja drumul ligii secunde, cu doar două puncte strânse în ultimele şapte partide.

Villarreal – Espanyol 1 (cotă 1,75)

Deşi abia au promovat în prima ligă, cei de la Villarreal sunt pe cai mari în Spania. N-au pierdut nici un joc până acum, iar la ultimul meci de acasă, au terminat la egalitate cu Real Madrid, scor 2-2, dar au dominat partida, deşi aveau în faţă un adversar infinit mai valoros decât Espanyol.

Citit 2618 ori Ultima modificare Miercuri, 25 Septembrie 2013 14:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.