Danubius vrea să transfere trei straniere / Martina Corkovic: „Nu este cert că voi evolua pentru Galaţi"

Danubius vrea să transfere trei straniere / Martina Corkovic: „Nu este cert că voi evolua pentru Galaţi"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gruparea feminină de handbal Danubius Galaţi, participantă în liga secundă a României, încearcă să-şi întărească lotul prin transferul a trei jucătoare din străinătate.

Bulgăroaica Bogovesa Dimitrova (18 ani, inter dreapta), croata Martina Corkovic (20 de ani, inter stânga) şi componenta echipei naţionale a Republicii Dominica, Johanna Pimentel (25 de ani, inter dreapta), sunt cele trei transferuri pe care preşedintele Dan Pantea le-a anunţat că vor fi perfectate în cel mai scurt timp.

Tânăra croată Martina Corkovic a declarat, pentru „Viaţa liberă”, că transferul său nu este încă perfectat, urmând să vină mai întâi într-o perioadă de probă.

„Nu este cert că voi evolua pentru Danubius Galaţi. Mai întâi trebuie să trec peste testele de la antrenamente”, ne-a precizat Corkovic, care figurează ca jucătoare a formaţiei croate Liones, potrivit site-ului eurohandball.com.

HC Danubius a avut în lot în ultimul sezon alte trei jucătoare din străinătate, ucrainencele Iryna Glibko, Yulia Zaremba şi Iaroslava Burlachenko, care au plecat de la echipă în vara acestui an.

În etapa a IV-a a Diviziei A, Danubius va evolua sâmbătă pe terenul celor de la HC Femina Piatra Neamţ (ora 11.00). Până în prezent, echipa gălăţeană a înregistrat două succese şi o înfrângere.

Citit 1768 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2013 11:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.