Înfrângerea la scor şi-a pus amprenta / Suporterii Oţelului vor demisia lui Badea

Înfrângerea la scor şi-a pus amprenta / Suporterii Oţelului vor demisia lui Badea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei mai mulţi dintre fanii gălăţeni şi-au manifestat dorinţa de a fi schimbat antrenorul echipei favorite, unii dintre ei având şi mesaje ce dezaprobă managementului de la club


Eşecul umilitor al Oţelului de la Cluj, 2-7 cu CFR, i-a adus pe suporteri la capătul răbdării, după ce echipa lor favorită a înregistrat al cincilea meci la rând fără victorie. Drept urmare, fanii gălăţenilor au postat diverse mesaje pe reţeaua de socializare Facebook, prin care au cerut atât demisia antrenorului Ionuţ Badea, cât şi a managerului Narcis Răducan.

Unii dintre ei, precum Nuţu Ionuţ, s-au mulţumit să scrie simplu: „Demisia!”, în timp ce alţii au fost mai duri în exprimare. „Demisia! Am albit la meci, Oţelul e mama răniţilor”, şi-a exprimat amarul înfrângerii şi Nicu Daniel Luverdo, în timp ce un alt suporter, Toderasc Justinian, a făcut apel la deminitate, în ceea ce-l priveşte pe tehnicianul roş-alb-albaştrilor: „Dacă are demnitate îşi dă demisia”. Tot la antrenor, dar şi cu ţintă către jucători, a făcut referire şi Florin Benea, spunând „să plece Badea, cu tot cu echipa asta”, în timp ce Iuliana Chirilă i-a transmis tehnicianului "să-l ia pe Boşneag (n.r. - portarul din meciul cu CFR) cu el şi să se ducă unde nu-i vede nici soarele".

Nici Răducan n-a scăpat de furia fanilor

Suporterii Oţelului nu s-au mulţumit doar să-l atace pe tehnicianul Ionuţ Badea, unii dintre ei mergând mai departe, către managerul Narcis Răducan. „Nu vreau să supăr pe nimeni, dar e ruşinos. Îmi e jenă să pronunţ scorul şi sunt convinsă că celor din conducere nu le e ruşine, nici măcar nu le pasă. Am şi eu o întrebare: domnule Badea, domnule Răducan, de ce nu plecaţi de unde aţi venit? Vă rog să faceţi măcar o dată bine acestei echipe şi să dispăreţi”, a spus Oana Motoc. În asentimentul său se află şi Nicu Avram, care a postat un mesaj împotriva conducerii: „Management incompetent. E nevoie de jucători buni. Sunt şanse foarte mari să retrogradeze Oţelul, dacă nu se iau măsuri urgente. Sau poate chiar trebuie să retrogradeze!”

Ceva mai tranşant a fost Ivan Cristinel, care îi doreşte pe Badea şi Răducan departe de Galaţi. "Ionuţ Badea şi Narcis Răducan, persoane non-grata pentru Galaţi”, a spus fanul Oţelului la sfârşitul jocului, în timp ce Mihai Manău şi-a exprimat pesimismul că se va ajunge la aşa ceva: „Şi eu îi vreau plecaţi, dar câinele de la măcelărie nu pleacă niciodată”.

Unul dintre suporterii Oţelului consideră că echipa lui favorită s-a făcut de râs mai tare decât o echipă din liga a patra. „Nici Avântul Bârsana n-a mâncat bătaie aşa de la Steaua. Ruşine să vă fie!”, a postat Dani Voicilă. Iar un alt fan e melancolic şi îl invocă pe Dorinel Munteanu, antrenorul cu care Oţelul a câştigat campionatul în 2011. „Dorinel, unde eşti, să vezi ce-a mai rămas din noi?”, a spus Romeo Neculau.

Bilanţ dezastruos pentru Badea

Antrenorul Oţelului nu se poate lăuda cu realizări prea mari de când a preluat conducerea tehnică a echipei, gălăţenii fiind deja foarte aproape de locurile de retrogradare (locul 14, cu zece puncte acumulate după zece etape). Cu Badea pe bancă, Oţelul a învins pe Corona Braşov şi „U” Cluj, echipe fără succes în Liga I, plus o victorie chinuită cu FC Braşov şi un egal cu Chiajna. În rest, înfrângeri pe linie: cu Pandurii şi Petrolul, când cele două echipe au folosit rezervele, la diferenţă mare de scor cu CFR şi Astra, plus eşecuri cu Dinamo şi Ceahlăul.

Astăzi se anunţă sancţiunile

Managerul general al Oţelului, Narcis Răducan, a anunţat că vor fi luate măsuri drastice după dezastrul de la Cluj, acestea urmând să fie făcute publice cel mai probabil în cursul zilei de astăzi. În ceea ce-l priveşte pe antrenorul Ionuţ Badea, deocamdată acesta nu va fi demis, conform unor surse din interiorul clubului, dar meciul următor, cel cu Gaz Metan Mediaş, este decisiv în ceea ce priveşte viitorul tehnicianului la Oţelul.

Citit 1396 ori Ultima modificare Miercuri, 09 Octombrie 2013 15:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.