Absenţe importante din lotul Oţelului pentru meciul cu Săgeata
Foto: Foto: Sorin Pană (Arhivă VL)

Absenţe importante din lotul Oţelului pentru meciul cu Săgeata
Marquinhos nu va putea juca în meciul de la Constanţa
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Gălăţenii vor juca o partidă foarte importantă pentru viitorul antrenorului Ionuţ Badea, având probleme semnificative de efectiv


Antrenorul Ionuţ Badea întâmpină probleme de lot în vederea jocului de luni seară, de la ora 20,30, de la Constanţa, cu Săgeata Năvodari. În urma „galbenului” încasat la meciul din runda trecută cu Gaz Metan, mijlocaşul brazilian Marquinhos va fi suspendat pentru cumulul de cartonaşe. Tot la capitolul absenţe importante figurează şi fundaşul dreapta Samoel Cojoc, care a suferit o accidentare la genunchi. Dacă Marquinhos va reveni după etapa ispăşită de suspendare la jocul din Cupa României de joi împotriva Coronei Braşov, absenţa lui Cojoc e una de durată. Pe lista indisponibilităţilor din cauza accidentărilor se mai află Murgoci, Zaharia şi Ilie, toţi trei cu probleme medicale mai vechi.

Tehnicianul gălăţenilor a recunoscut că are probleme de efectiv prin prisma absenţelor, dar se gândeşte doar la victorie pentru a redresa situaţia din clasament. Oţelul ocupă locul 13 în clasament, cu 11 puncte după tot atâtea etape.

„E adevărat că avem ceva probleme, Marquinhos e suspendat, iar Cojoc are dureri la genunchi de două săptămâni, dar mergem să câştigăm la Săgeata, chiar dacă va fi un duel cu ambele echipe în foame de puncte”, a spus Ionuţ Badea.

Marquinhos a fost cel care a marcat unicul gol al Oţelului de runda trecută, cu Gaz Metan (1-1), iar după reuşită l-a îmbrăţişat pe tehnicianul roş-alb-albaştrilor, gest prin care i-a determinat pe oficialii clubul să-i mai dea o şansă lui Badea.

„Am fost impresionaţi, atât eu, cât şi Viglianti, de gestul făcut de Marquinhos la golul cu Gaz Metan, ceea ce înseamnă că jucătorii încă mai au încredere în antrenor şi trebuie să-i mai acordăm şi noi o şansă”, a spus Narcis Răducan, managerul general al Oţelului.

Reamintim că cei din conducerea clubului au anunţat că antrenorul Ionuţ Badea va fi demis în cazul în care nu câştigă următoare patru meciuri, astfel că un meci egal sau pierdut cu Săgeata îi va fi fatal tehnicianului.

În schimb, există şi veşti bune referitoare la lot. Mijlocaşul Gabriel Giurgiu şi portarul Cristian Brăneţ vor reveni după ce au fost suspendaţi la ultimul joc de campionat. Cei doi vor putea fi folosiţi de antrenorul Ionuţ Badea încă din primul minut la meciul cu Săgeata.

 

Program încărcat

 

Gruparea roş-alb-albastră are un program încărcat în următoarea săptămână, cu trei jocuri în opt zile. După partida de luni seară cu Săgeata, gălăţenii vor juca împotriva Coronei Braşov (în Cupa României) şi contra celor de la FC Botoşani (în campionat), ambele pe teren propriu. Gălăţenii vor evolua joi în Cupă, de la ora 18,00, şi luni, 4 noiembrie, de la 21,30, în campionat. Cel de-al patrulea meci luat în calcul pentru calupul de jocuri ce trebuie câştigate este tot cu o nou-promovată, în campionat, la Timişoara, cu ACS Poli.

Citit 1429 ori Ultima modificare Vineri, 25 Octombrie 2013 16:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.