UPDATE Suspans prelungit la Oţelul/ Schumacher, antrenor interimar la meciul de Cupă
Foto: Constantin Schumacher, antrenor interimar la prima echipă a Oţelului

UPDATE Suspans prelungit la Oţelul/ Schumacher, antrenor interimar la meciul de Cupă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa gălăţeană va fi condusă de pe bancă la partida de astăzi, cu Corona Braşov, de cei doi tehnicieni de la Oţelul II


Un lucru este sigur, conform celor din conducerea clubului, noul antrenor principal nu va fi instalat până la ora meciului pe care Oţelul îl va susţine astăzi, pe teren propriu, în optimile de finală ale Cupei României, partidă care va începe la ora 16.30 (televizare Digisport 1).

Astfel, echipa gălăţeană va fi condusă de pe banca tehnică la acest meci de cei doi tehnicieni care au coordonat antrenamentele de marţi şi miercuri, Constantin Schumacher şi Daniel Florea, antrenori la formaţia satelit, Oţelul II. Pe bancă se va afla şi directorul sportiv Gabriel Viglianti, sprijin important pentru cei doi antrenori.

Altfel, în afară de Cojoc, Zaharia şi Murgoci, accidentaţi de mai multă vreme, pe lista indisponibililor a mai apărut un jucător important, Victoraş Astafei. Acesta a suferit o ruptură musculară în ultimul meci, cel cu Săgeata Năvodari, estimându-se că va lipsi în jur de patru săptămâni.

În schimb, revine brazilianul Marquinhos după suspendarea pentru cumul de cartonaşe galbene ispăşită la partida de la Constanţa.

Cei de la Oţelul spun că vor folosi cel mai bun „11” posibil, cu ambiţia de a prinde primavăra în Cupa României, sferturile de finală fiind programate anul viitor. Oţelul şi Corona s-au mai întâlnit în acest sezon, în prima etapă din Liga I, când gălăţenii s-au impus la Braşov cu 1-0.

Răducan: „Îi asigur pe fani, va fi un antrenor de valoare”

Narcis Răducan, managerul general al echipei, i-a asigurat pe suporteri că noul tehnician va fi unul pe placul lor. „Negocierile sunt foarte avansate, dar nu putem risca să anunţăm ceva până nu suntem siguri, cu actele parafate. Suporterii să stea liniştiţi, îi asigur că vom aduce un antrenor de valoare”, a declarat Narcis Răducan.

Surse din cadrul clubului susţin că este vorba de un antrenor străin, care nu poate fi instalat până la meciul cu Corona doar pentru că nu are cum să ajungă la timp în Galaţi.

Postul de antrenor principal este vacant de luni seară, când Ionuţ Badea a fost demis în urma înfrângerii cu Săgeata Năvodari (scor 2-1).

Citit 1830 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 18:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.