Gafă impardonabilă / HC Danubius, sancţionată cu meci pierdut şi un punct penalizare
Foto: Bucuria de la finalul meciului cu Rapid, ştearsă de greşeala oficialilor echipei / Sursă foto: www.fotografiigalati.blogspot.ro

Gafă impardonabilă / HC Danubius, sancţionată cu meci pierdut şi un punct penalizare
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipa feminină de handbal Danubius, finanţată aproape in totalitate de Primăria Galaţi, a pierdut la masa verde (0-10) meciul câştigat pe teren propriu în compania celor de la Rapid Bucureşti (35-32), din etapa a V-a, iar în plus i s-a aplicat şi o penalizare de un punct.

În total, Danubius a cedat în afara terenului patru puncte, din cauza faptului că oficialii echipei nu cunosc regulamentele sau nu sunt în stare să le respecte! Sancţiunea a fost dictată pentru că în meciul cu Rapid a fost folosit „un număr mai mare de jucătoare cu dublă legitimare” decât permite regulamentul, după cum informează federaţia de specialitate, fiind vorba de junioarele legitimate şi la CSŞ.

În urma victoriei înregistrate weekend-ul trecut, în etapa a VI-a a diviziei secunde de handbal (31-21, pe terenul celor de la Spartac Bucureşti), gruparea gălăţeană Danubius urcase pe poziţia a treia a clasamentului, cu 15 puncte, la o singură lungime distanţă de CSM Slobozia şi Şcoala 181 SSP Bucureşti – ambele cu câte 16 puncte.

La doar două zile distanţă, marţi, Federaţia Română de Handbal a publicat pe site-ul oficial clasamentul actualizat al Diviziei A, Seria Est, în care Danubius figurează pe poziţia a şasea, cu doar 11 puncte.

Practic, gafa din jocul cu Rapid compromite întreg sezonul, şansele de promovare în Liga Naţională diminuându-se foarte mult.

Citit 1662 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Octombrie 2013 14:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.