Acte falsificate în handbalul românesc / Daciana Curtean, liberă de contract

Acte falsificate în handbalul românesc / Daciana Curtean, liberă de contract
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Enigma privind situaţia handbalistei Daciana Curtean s-a lămurit după câteva luni de suspans. Rămasă fără echipă după ce i-a fost desfăcut contractul de muncă de către oficialii de la Danubius, sportiva originară din Sibiu nu a mai evoluat deloc într-un joc oficial, fiind prezentă în ultima perioadă doar în tribună, la meciurile formaţiei gălăţene.

Jucătoarea s-a aflat, timp de câteva luni, într-un litigiu cu CSM Cetate Deva, grupare de Ligă Naţională. „Sportiva a fost împiedicată să evolueze până în prezent din cauza unui contract falsificat de cei de la Cetate Deva, care nu a apărut în evidenţele FRH decât în momentul în care a intervenit Parchetul”, a declarat avocatul handbalistei, Paul Mincu.

Într-un final, Comisia de Soluţionare a Memoriilor din cadrul Federaţiei Române de Handbal a constatat neregulile şi, pe 29 octombrie, a declarat-o pe Daciana Curtean jucătoare liberă de contract. „Mă bucur că s-a lămurit problema, sper să revin cât mai repede în competiţiile oficiale”, ne-a precizat sportiva care timp de nouă sezoane a evoluat la Galaţi.

Citit 1482 ori Ultima modificare Marți, 05 Noiembrie 2013 12:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.