Pariurile zilei: Să facem bani de weekend

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hannover – Braunschweig 1 (cotă 1,75)

Cei de la Hannover trec printr-un moment mai dificil în campionat, fiind fără succes de cinci etape. Totuşi, după două sezoane consecutive cu participări în cupele europene, cu acelaşi antrenor pe bancă, Hannover are din nou pretenţia de a juca în Europa League, astfel că un meci cu ultima clasată, pe teren propriu, trebuie să fie câştigat. Valoric, Hannover e o echipă de prima jumătate a clasamentului în Bundesliga, iar pe teren propriu e o formaţie redutabilă. A pierdut un singur joc acasă, cu Hoffenheim, dar având circumstanţe atenuante dacă luăm în calcul faptul că din minutul 10 a jucat cu un om în minus, iar în a doua repriză a picat şi cea de-a doua eliminare.

 

Zlin – Varnsdorf 2 (cotă 2,50)

Zlin e formaţia din liga secundă a Cehiei cu cea mai slabă formă, având şase înfrângeri consecutive. Mai mult, gazdele se află în preajma locurilor de retrogradare şi au un meci tare, contra echipei de pe patru, Varnsdorf, cu şanse la promovare. Oaspeţii sunt în cea mai bună formă din toată seria, cu patru victorii şi un egal din ultimele cinci jocuri, golaveraj 13-4.

 

Orleans – Frejus sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Un meci echilibrat din liga a treia franceză, locul doi versul locul trei, ne-a atras atenţia dintr-un alt punct de vedere decât al echipei învingătoare. Mizăm pe o partidă cu mai puţin de trei goluri, aşa cum s-a întâmplat la toate cele 11 meciuri de campionat de până acum ale celor de la Orleans. Nici oaspeţii nu-s străini de astfel de partide cu goluri puţine, având 8 din 11 încadrate în limita de cel mult două goluri.

Citit 2395 ori Ultima modificare Joi, 07 Noiembrie 2013 15:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.