Pariurile zilei: Cu ochii pe Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Standard – Salzburg peste 2,5 goluri

Două echipe care practică fotbalul ofensiv şi provenite din campionate cu medie ridicată de goluri, Standard şi Salzburg, se înfruntă într-un meci important pentru calificare. Cele două echipe s-au întâlnit şi runda precedentă, când a fost 2-1 pentru austrieci. Şi de această dată mizăm că va fi depăşită limita de două goluri, aşa cum a fost la toate jocurile din Europa League pentru Salzburg.

 

FC Thun – Dinamo Kiev 2 (cotă 1,90)

După investiţiile masive din vară, cu transferuri din campionatele importante, cei de la Dinamo Kiev trebuie să-şi justifice banii măcar printr-o calificare în primăvara Europa League. Mai mult, în etapa trecută, Dinamo Kiev a trecut lejer, pe teren propriu, de FC Thun, scor 3-0. Cu un succes în Elveţia, fosta echipă a lui Cernat şi-ar asigura calificarea.

 

Tromso – Anji sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Două formaţii cu probleme mari de a evita retrogradarea în competiţiile interne, Tromso şi Anji, au mari probleme în a reuşi să marcheze, aşa că într-un meci între două echipe cu astfel de probleme cel mai indicat de pariat e la goluri puţine. În Europa League, Anji are numai meciuri încadrate în limita de cel mult două goluri înscrise în meci, inclusiv etapa precedentă, când a câştigat, scor 1-0, chiar cu Tromso.

Citit 2025 ori Ultima modificare Miercuri, 06 Noiembrie 2013 16:18

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.