Sipovici e pregătit de meciul cu FC Vaslui: „N-au ce să caute pe teren!”

Sipovici e pregătit de meciul cu FC Vaslui: „N-au ce să caute pe teren!”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Fundaşul central al Oţelului, Enes Sipovici, a dovedit la conferinţa de presă susţinută astăzi, că e deja montat psihic pentru jocul cu FC Vaslui, de vineri seară, de la ora 21.00, fiind în asentimentul suporterilor.

Sipovici a spus că îşi doreşte toate cele trei puncte şi că vasluienii n-au ce să caute pe terenul Oţelului, fiind recunoscută rivalitatea dintre cele două echipe. În ce-l priveşte pe fostul său coechipier, Liviu Antal, golgheterul la zi al campionatului, bosniacul a spus că va încerca să-i taie elanul încă din startul partidei.

„Eu sunt cel mai bucuros când nu primim gol, e obiectivul principal al unui fundaş. Vasluienii trebuie să ştie că n-au ce căuta pe terenul nostru. Vrem să câştigăm toate cele trei puncte. O să-i tăiem elanul lui Antal încă de la început”, a spus Sipovici.

Partida Oţelul – FC Vaslui, primul joc al roş-alb-albaştrilor de pe teren propriu cu Ewald Lienen pe bancă, e programată mâine seară de la ora 21.00, dar suporterii gălăţeni se vor strânge încă de la ora 19.00, în Parcul Ţiglina, vizavi de VIP.

 

Citit 1837 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 14:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.