Meci cu dublă semnificaţie pentru suporterii Oţelului/ Lienen debutează acasă contra rivalilor de la FC Vaslui

Meci cu dublă semnificaţie pentru suporterii Oţelului/ Lienen debutează acasă contra rivalilor de la FC Vaslui
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Fanii roş-alb-albaştrilor îl pot vedea pentru prima oară la un meci oficial pe propria arenă pe tehnicianul german


Meciurile Oţelului cu FC Vaslui au avut întotdeauna câte ceva aparte. De această dată, pe lângă rivalitatea dintre cele două formaţii, jocul a căpătat o importanţă deosebită prin debutul în faţa propriilor suporteri al antrenorului Ewald Lienen.

„Mereu e important debutul în faţa suporterilor. Ne-am pregătit pentru acest lucru şi abia aştept momentul. Sunt încrezător că vom câştiga. Ca antrenor nou la echipă, mai întâi trebuie să cunoşti jucătorii, apoi ca ei să-ţi înţeleagă ideile. Sunt mulţumit de munca jucătorilor de până acum şi ne apropiem deja de ceea ce ne dorim să fim. Cel mai important e să fim bine organizaţi în apărare şi să practicăm un fotbal plăcut. Trebuie să ştim ce vrem, aşa vin şi victoriile”, a spus Lienen.

De altfel, suporterii Oţelului au făcut apel către toţi gălăţeni de a veni la meciul cu FC Vaslui pentru a susţine echipa fanion a oraşului. Fanii roş-alb-albaştrilor se vor strânge înainte de meci, de la ora 19.00, în Parcul Ţiglina, vizavi de VIP.

Narcis Răducan, managerul general al FC Oţelul, s-a declarat mulţumit de felul în care suporterii s-au mobilizat înaintea acestui joc.

„Prezenţa publicului în număr mare e un segment important pentru noi. Cam aceasta e şi particularitatea partidelor cu FC Vaslui, un adversar de tradiţie al nostru. Ne-am bucurat că am câştigat în sezonul trecut cu Vaslui, sperăm să repetăm figura şi de această dată. Suntem în căutare de puncte, situaţia din clasament nu ne mai permite să facem paşi greşiţi acasă”, a spus Răducan.

Înaintea acestui joc, Oţelul ocupă locul 14, cu 14 puncte.

 

Revin jucători importanţi

 

După ce la meciul trecut cu Poli Timişoara antrenorul Ewald Lienen nu s-a putut baza pe opt jucători, de această dată numărul indisponibililor a scăzut drastic. Sîrghi, Astafei şi Murgoci sunt refăcuţi complet, Cojoc şi Costin sunt incerţi, iar Antunes va reveni într-un meci oficial abia la primăvară. Deşi refăcut după accidentare, Zaharia mai are nevoie de antrenamente cu prima echipă până să intre la joc, conform tehnicianului german. De partea cealaltă, cei de la FC Vaslui nu se pot baza pe Adrian Sălăgeanu, fost jucător al Oţelului, din cauza cumulului de cartonaşe galbene.

Partida Oţelul – FC Vaslui, primul joc al roş-alb-albaştrilor de pe teren propriu cu Ewald Lienen pe bancă, e programată în această seară de la ora 21.00 (DigiSport 1).

Citit 1354 ori Ultima modificare Joi, 21 Noiembrie 2013 15:25

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.