Pariurile zilei: Goluri puţine

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ludogorets – PSV sub 2,5 goluri (cotă 1,80)

La meciurile din Europa League din această seară ne vom orienta către acelaşi tip de pariu pentru trei jocuri. E penultima etapă din faza grupelor, iar echipele care au fost prudente până acum, probabil că devin şi mai prudente. Ludogorets a câştigat surprinzător în prima etapă la Eindhoven, scor 2-0, astfel că acum vor apăra avansul de puncte obţinut. Nici PSV n-a dat pe-afară la goluri înscrise, reuşind doar meciuri cu sub 2,5 până acum în Europa League.

Lyon – Real Betis sub 2,5 goluri (cotă 1,65)

Două echipe care merg prost în campionat, dar care au şanse de calificare în şaisprezecimile Europa League. Prin joc prudent şi goluri puţine au reuşit până acum Lyon şi Betis să obţină punctele, astfel că n-au niciun interes să schimbe acest aspect tocmai acum. Ba mai mult, la meciul de la Sevilla dintre cele două echipe a fost 0-0. De asemenea, în toate jocurile de până acum ale celor două formaţii în Europa League au fost mai puţin de trei goluri înscrise.

Anji – Sheriff sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

Încă un meci care se anunţă cu goluri puţine se joacă în Rusia, între Anji şi Sheriff. La meciurile lui Anji din EL s-a marcat de regulă cel mult un gol, doar în jocul cu Tottenham fiind înscrise două de englezi. Nici Sheriff nu-i departe ca stil de Anji, având trei din patru partide în limita impusă de acest tip de pariu.

Citit 2603 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Noiembrie 2013 16:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.