Din nou probleme de lot pentru Oţelul
Foto: FOTO: Bogdan Codrescu

Din nou probleme de lot pentru Oţelul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La fel ca la ultimele două jocuri, tehnicianul german Ewald Lienen are mulţi jucători indisponibili înaintea unui meci important în economia clasamentului


Oţelul a ajuns pe loc de retrogradare şi nu-şi mai permite paşi greşiţi până la întreruperea campionatului pentru a nu ajunge într-o situaţie mult prea greu de ieşit. Antrenorul Ewald Lienen are din nou mari probleme în alcătuirea formulei de start pentru meciul cu Viitorul Constanţa, de la Chiajna, de mâine. La fel ca la ultimele două partide vor absenta ambii fundaşi dreapta, Samoel Cojoc şi Joao Felipe Antunes (accidentaţi), astfel că problemele din defensivă vor trebui acoperite cu improvizaţii. La meciul cu FC Vaslui primul gol s-a primit de pe partea dreaptă a apărării gălăţene, iar pe parcursul jocului tehnicianul german i-a folosit pe rând, pe postul de fundaş de bandă, pe Sîrghi şi Mişelăricu, dar niciunul dintre ei n-a reuşit să suplinească locul unui jucător de meserie pe acel post. Chiar dacă se pregăteşte normal cu echipa, Antunes nu va putea fi folosit până la primăvară, atunci când va fi complet refăcut după accidentarea suferită la nas. Celălalt fundaş dreapta, Cojoc, a suferit o accidentare la genunchi şi se speră în recuperarea sa până la finalul de an. Drept urmare accidentărilor, pe acest post a fost promovat de la echipa a doua Andrei Marus, care a şi debutat în victoria, scor 2-1, cu FC Botoşani. O altă soluţie de avarie pentru flancul drept al defensivei ar fi Ciprian Milea, mijlocaş central la bază, care a mai evoluat în meciul de la Timişoara.

 

Lipseşte căpitanul

 

Problemele de lot nu se opresc doar la capitolul fundaşului dreapta, ci şi în axul central. Gabriel Giurgiu, căpitanul de la ultimele partide, va absenta din cauza unei suspendări după ce a încasat cel de-al patrulea cartonaş galben al sezonului, la meciul trecut, cu FC Vaslui. De asemenea, în defensivă, Costin e încă în recuperare, iar tânărul Moglan s-a antrenat separat în ultimele zile. Tot la capitolul absenţe figurează şi Alexandru Zaharia, cel care n-a apucat încă să debuteze într-un joc oficial pentru Oţelul.

Pentru gălăţeni urmează o perioadă cu meciuri extrem de importante până la sfârşitul anului. După meciul de sâmbătă cu Viitorul, gruparea roş-alb-albastră va mai disputa alte două jocuri împotriva unor contracandidate la evitarea retrogradării, acasă contra Coronei şi cu „U” Cluj în deplasare. În plus, Oţelul va întâlni pe Steaua de două ori, o dată în sferturile Cupei României, la Bucureşti, şi pe teren propriu, în campionat.

 

 

Citit 1657 ori Ultima modificare Joi, 28 Noiembrie 2013 15:31

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.