Pariurile zilei: Partide cu miză

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Sociedad – Leverkusen 2 (cotă 1,85)

După un succes în campionat pe terenul celor de la Borussia Dortmund este clar că jucătorii lui Leverkusen pot câştiga şi la Sociedad, echipa de pe ultimul loc în grupă, fără nicio şansă nici măcar la locul trei. Nemţii au nevoie de un succes în Spania pentru a mai spera la un loc în optimi, în cazul în care Şahtior nu va reuşi să câştige pe Old Traford, cu Manchester Utd. Sociedad nu traversează o formă prea grozavă, drept dovadă şi remiza din weekend, cu o echipă din liga a treia, în Cupa Spaniei.

 

Olympiakos – Anderlecht 1 pauză / 1 final (cotă 1,90)

Grecii de la Olympiakos au şanse mari să se califice în optimile Ligii Campionilor. Echipa golgheterului Mitroglou e la mâna ei, un succes cu Anderlecht, ultimul loc, fără şanse nici măcar la locul trei, ar asigura calificarea în faza următoare pentru greci. Entuziasmul din tabăra elenilor e la cote maxime, aşa că cel mai probabil vor rezolva partida încă din prima repriză, aşa cum au făcut-o şi la Bruxelles, cu acelaşi adversar de astăzi.

 

Cambridge Utd – Macclesfield 1 (cotă 1,65)

Partidele neconvingătoare de pe teren străin au făcut ca avansul liderului din liga a cincea engleză, Cambridge Utd, să devină tot mai fraged, astfel că gazdele trebuie să-şi respecte statutul de favorită pe teren propriu. Postura de lider a fost procurată datorită jocurilor excelente de acasă, Cambridge având un bilanţ senzaţional pe teren propriu: zece victorii din zece partide, golaveraj 24-2. Macclesfield e o echipă fără pretenţii, abia pe locul 15, cu cinci înfrângeri „afară” din nouă jocuri.

Citit 2337 ori Ultima modificare Luni, 09 Decembrie 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.