„Fight for Galaţi”/ Donaţii de la Superkombat pentru sinistraţii din Costache Negri

„Fight for Galaţi”/ Donaţii de la Superkombat pentru sinistraţii din Costache Negri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cunoscuţii luptători ai circuitului Superkombat,  Ionuţ Iftimoaie şi Alexandru Lungu, dar şi promotorul Eduard Irimia vor împărţi cadouri familiilor sinistrate din urma inundaţiilor din această toamnă, din comuna Costache Negri, judeţul Galaţi. Evenimentul face parte din campania umanitară “Fight for Galaţi” şi va avea loc joi, 12 decembrie, începând cu orele 14 în faţa Primăriei comunei Costache Negri, fiind derulat împreună cu Asociaţia umanitară „Noi iubim viaţa”.

“În urmă cu o lună, atunci când am stabilit că marea finală va avea loc în Galaţi, pe 21 decembrie, am anunţat şi faptul că lansăm o campanie pentru victimele inundaţiilor din judeţ. Aceasta este una dintre acţiunile pe care le organizăm împreună cu partenerii noştri şi sper să aducem un strop de bucurie în viaţa oamenilor greu-încercaţi în aceste vremuri”, a afirmat Eduard Irimia, care, în colaborare cu Primăria Galaţi, va pune la dispoziţie un autobuz, dar şi bilete gratuite, pentru locuitorii din Costache Negri dornici să asiste la finala circuitului mondial Superkombat, acolo unde 18 luptători din 12 ţări se vor confrunta în cel mai mare eveniment pe reguli de K-1 din Europa în acest an.

Marea finală a circuitului Superkombat va avea loc pe 21 decembrie, la Patinoarul Dunărea din Galaţi, şi va fi transmisă în direct în aproximativ 100 de ţări.

Citit 1219 ori Ultima modificare Marți, 10 Decembrie 2013 15:37

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.