Restart perfect pentru „noul Oţelul”: Victorie cu Pandurii

Restart perfect pentru „noul Oţelul”: Victorie cu Pandurii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

În primul meci oficial din acest an, contând pentru etapa a 20-a din Liga I, Oţelul a învins sâmbătă seară, pe teren propriu, pe Pandurii Tg. Jiu, cu scorul de 1-0. Unicul gol al partidei a fost marcat de Marquinhos în minutul 50, cu un şut plasat lângă bară, din afara careului.

Oţelul, cu patru din cei cinci jucători transferaţi în această iarnă printre titulari, a evoluat cu o nouă partitură tactică faţă de ultimii ani, un „4-4-2 diamond”, cu Lovin în colţul de jos al rombului liniei mediene şi cu Marquinhos în spatele vârfurilor. Oţelul a dominat prima repriză, iar după ce a deschis corul a jucat riguros, economicos, rezistând fără prea mari emoţii insistenţelor adversarilor, a căror presiune s-a soldat cu on singură ocazie, Lovin, cel mai bun jucător de pe teren, respingând din faţa liniei porţii la o minge trimisă cu capul de Dos Santos (min. 75)

Oţelul a evoluat în formula: Goicoechea – Tritz, Sârghi, Prestia, D. Popesscu – Filip (min. 68 Cooper) - Giurgiu, Lovin – Marquinhos (min. 88 Milea) – Astafei, Tudorie.

Citit 2134 ori Ultima modificare Duminică, 23 Februarie 2014 09:49

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.