FCM Dunărea începe bătălia pentru supravieţuire

FCM Dunărea începe bătălia pentru supravieţuire
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Echipă cu vechi state de servicii pe scena celui de-al doilea eşalon fotbalistic, FCM Dunărea se află într-o situaţie mai puţin plăcută. După disputarea meciurilor din turul campionatului, plus trei etape din retur, echipa numărul doi a Galaţiului se află pe ultimul loc, cu numai trei puncte, rezultate din trei egalităţi.

Pornind de la această situaţie critică, conducerea clubului a procedat la o serie de schimbări în această iarnă în conducerea tehnică, plus multe transferuri de jucători, sperându-se ca acestea să aibă efect imediat şi să se scape de poziţia jenantă din clasament.

A fost adus un antrenor principal cu rezultate bune chiar şi la nivelul Ligii I, Costel Enache (foto), însoţit de secundul său Dănuţ Dosan, din vechiul staf tehnic rămânând antrenorul de portari Tudorel Călugăru şi preparatorul fizic Ionel Tămăşanu.

Au fost aduşi şi şase jucători noi: portarul Miron (de la CSMS Iaşi), Ionuţ Ursu şi Vraciu (de la FC Botoşani), Marius Matei (fost la FCM Dunărea, Oţelul şi, ultima dată, la Gloria Buzău), Panait (revenit la echipă) şi Blănaru (ex-Oţelul, ultima dată la SC Bacău). Ceilalţi jucători din lot sunt: Costea şi Olaru - Sfrijan, Manea, Sorin Cucu, Drăgan, Radu, Şomodean, Ştefan Lupu, Asanache, Moroşanu, Cenk Firat, Neagu, Bâtfoi, Comşa şi Gohoreanu.

Bătălia pentru supravieţuire demarează astăzi, când FCM Dunărea joacă pe teren propriu cu Unirea Slobozia, echipa de pe locul doi, partida fiind importantă mai ales pentru moralul echipei şi mai puţin pentru punctele puse în joc. „Fiecare meci îl abordăm cu gândul la victorie. Dar obiectivul nostru principal este acela de a acumula puncte, dacă se poate toate, din confruntările cu echipele din subsolul clasamentului. Cu acestea vom lupta în ultima fază a competiţiei, play-out, care va hotărî soarta acestui sezon şi unde se intră doar cu rezultatele din meciurile directe, fără să se mai socotească punctele obţinute cu echipele ajunse în play-off. Ne gândim în special la confruntările cu formaţiile din Tărlungeni, Brăila şi Constanţa”, ne-a declarat Costel Enache, antrenorul principal.

Partida de astăzi va începe la ora 11,00 şi va fi găzduită de Stadionul „Dunărea”.

Citit 1840 ori Ultima modificare Duminică, 02 Martie 2014 01:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.