UPDATE/ Adio semifinale, hocheiștii de la Dunărea au pierdut cu Steaua

UPDATE/ Adio semifinale, hocheiștii de la Dunărea au pierdut cu Steaua
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: În primul meci al turneului de la Galați, CSM Dunărea a pierdut în fața Stelei, scor 4-11, astfel că echipa gălățeană mai are doar șanse teoretice la calificarea în semifinale


 

Ultimul turneu din faza de calificare în semifinalele Ligii Naţionale de hochei pe gheaţă va avea loc la Patinoarul Artificial din Galaţi, începând de astăzi şi până duminică, într-o atmosferă tensionată de incidentele din urmă cu o săptămână, de la turneul disputat la Gheorgheni. La finalul ultimului meci, cel cu gazdele de la Progym, hocheiştii de la Steaua au afişat drapelul României, care le-a fost smuls de un adversar şi aruncat pe jos. Imediat, spectatorii au scandat numele Ungariei şi au cântat, împreună cu hocheiştii de la Progym, imnul Ţinutului Secuiesc.

Cei de la CSM Dunărea Galaţi se află pe locul trei, cu nouă puncte (trei victorii) în urma celor de la Progym, şi încă mai au şanse să recupereze acest handicap şi să se califice în semifinale de pe locul doi, mai ales că mai au de disputat cele trei meciuri restante din primul turneu şi, în conjunctura conflictului amintit, ar putea beneficia şi de ajutorul celor de la Steaua, care au primul loc asigurat.

Dunărea, care are avantajul că mai are de disputat un meci în plus faţă de Progym cu ultima clasată, Sportul, îşi va juca aproape ultima şansă sâmbătă, de la ora 18,00, în meciul direct cu Progym, având nevoie şi de un rezultat favorabil astăzi, cu Steaua (ora 18,00). Al treilea meci al gălăţenilor, cel cu Sportul, este programat duminică, de la ora 11,30. Intrarea spectatorilor este gratuită.

Citit 1450 ori Ultima modificare Sâmbătă, 01 Martie 2014 22:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.