Ani grei de închisoare/ Condamnări definitive cu executare în "Dosarul Transferurilor"

Ani grei de închisoare/ Condamnări definitive cu executare în "Dosarul Transferurilor"
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

UPDATE: Prima reacţie publică a unuia dintre cei condamnaţi a avut-o Mihai Stoica, pe contul său de facebook: "Ce conteaza daca procurorii nu cer pedeapsa, conteaza ce ordine se primesc. Mulţumesc Romania"


Managerul general al FC Steaua, Mihai Stoica, a fost condamnat definitiv, astăzi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători, La ultimul termen de judecată al dosarului, procurorul anticorupţie concluzionase, în cazul lui Mihai Stoica, că faptele incriminate sunt prescrise, conform noului Cod Penal, intrat în vigoare la 1 februarie. Transferul în urma căruia s-a ajuns la această senţintă este cel din 1999, al lui Iulian Arhire de la Oţelul la gruparea coreeană Pohang Steelers.


Fostul acţionarul majoritar al FC Rapid, George Copos, a fost condamnat, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.


Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.


Fostul impresar Ioan Becali a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la şase ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.


Impresarul Victor Becali a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.


Fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa, Jean Pădureanu, a fost condamnat definitiv, marţi, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani şi patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători.


Gigi Neţoiu a primit o pedeapsă de trei ani şi patru luni cu executare.


Gică Popescu a primit o pedeapsă de trei ani şi o lună cu executare.

 

Citit 1378 ori Ultima modificare Marți, 04 Martie 2014 14:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.