Oţelul îşi poate pierde jucătorii dacă nu-i plăteşte în maxim zece zile

Oţelul îşi poate pierde jucătorii dacă nu-i plăteşte în maxim zece zile
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fotbaliştii de la Oţelul Galaţi sunt nemulţumiţi că nu şi-au mai primit salariile de multă vreme, atacantul Victoraş Astafei spunând că pentru a se evita retrogradarea este nevoie de eliminarea acestei probleme. „Conducerea şi patronatul să vină mai aproape de noi, altfel ne va fi foarte greu să scăpăm”, a declarat Astafei, după meciul de la Ploieşti, de duminică seară, pierdut cu 2-0 în faţa Petrolului.     

Faţă de jucători sunt restante salariile pe două luni, iar 15 martie este data scadentă pentru al treilea. Dacă nu se face vreo plată până atunci, se va ajunge la trei luni de întârziere, situaţie în care jucătorii îşi pot depune memorii să devină liberi de contract.           

Narcis Răducan, managerul general al clubului, a confirmat această situaţie, spunând că speră ca lucrurile să se rezolve cât mai curând. „Este adevărat, sunt restanţe şi la noi, la fel ca la multe alte cluburi. Îi înţeleg pe jucători şi este nevoie de o rezolvare cât mai grabnică, până nu se ajunge la o situaţie critică”, a declarat Răducan.

Citit 2924 ori Ultima modificare Marți, 04 Martie 2014 17:29

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.