Pariurile zilei: Ponturi sud-americane

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Arsenal Sarandi - Quilmes 1 (cotă 1,85)

Am ales pentru astăzi doar meciuri din America de Sud, în condiţiile unei oferte sărace. În campionatul Argentinei, Arsenal Sarandi joacă acasă cu ultima clasată, Quilmes, care tocmai a reuşit să câştige primul meci din acest sezon. E drept că nici Arsenal nu stă prea grozav, cu şase puncte după cinci partide. Doar că echipa gazdă a avut de înfruntat numai adversari puternici în primele etape, aşa că meciul cu Quilmes ar trebui să fie o descătuşare şi să vină încă un succes pe teren propriu.

Palestino - Huachipato 1 (cotă 1,70)

Nici în Chile nu s-au disputat foarte multe partide, fiind abia etapa a zecea. Totuşi, Palestino e pe locul patru, iar rezultatele nesatisfăcătoare de pe teren propriu au fost cu echipe tari, O’Higgins (locul 3) şi Colo Colo (locul 1). De partea cealaltă, Huachipato a fost foarte slabă în deplasările de până acum, bazându-se pe jocurile de acasă. În cele patru jocuri disputate „afară”, oaspeţii de astăzi au încasat nu mai puţin de 17 goluri, ceea ce ne indică foarte clar că e de jucat împotriva lor.

Deportes Tolima - Santa Fe X2 (cotă 1,57)

Am ajuns şi în campionatul din Columbia, acolo unde formaţia de pe locul secund, Santa Fe, are nevoie să aducă puncte din deplasarea de la Deportes Tolima, de pe locul 15. Santa Fe are trei victorii din patru deplasări, iar Tolima se descurcă greu acasă.

Citit 3510 ori Ultima modificare Miercuri, 05 Martie 2014 16:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.