Lucian Ciofoaia, administrator special FC Oţelul SA: „Suntem în discuţii să găsim un partener”

Lucian Ciofoaia, administrator special FC Oţelul SA: „Suntem în discuţii să găsim un partener”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Administratorul special al clubului Oţelul, Lucian Ciofoaia, a declarat, miercuri, că gruparea gălăţeană nu se va desfiinţa şi nici nu va avea probleme cu obţinerea licenţei pentru sezonul 2014-2015.

"Nu este în pericol să se desfiinţeze clubul. Noi avem un statut special în momentul de faţă (n.r. – insolvenţă), cu plan de reorganizare aprobat de instanţă. Nu există posibilitatea desfiinţării clubului. El va continua, dar vrem să continue mai bine şi încercăm să aducem pe cineva lângă noi care să ne ajute. Bineînţeles că vom obţine licenţa. Nu se pune problema de aşa ceva. Nu avem probleme de acest gen. Vom lua licenţa fără niciun fel de problemă", a spus Ciofoaia.

De asemenea, administratorul special a confirmat informaţiile publicate de "Viaţa liberă", afirmând că se află în discuţii cu o persoană care să se alăture lui Dan Adamescu în acţionariatul FC Oţelul: "Am încercat încă de la început să rezolvăm problemele clubului. Aşa vom încerca şi acum să găsim un partener care să se implice activ în club ca să rezolvăm orice problemă existentă în momentul de faţă. Suntem în discuţii cu cineva, nu vă pot spune cu cine, este confidenţial. Avem un contract de confidenţialitate. Vom spune la momentul când vor fi stabilite toate condiţiile".

Directorul general al grupării Oţelul Galaţi, Narcis Răducan, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Ceahlăul Piatra Neamţ, scor 0-1, că proprietarul Dan Adamescu vrea să vândă clubul. Gruparea Oţelul Galaţi a fost preluată în 14 septembrie 2012 de The Nova Group, firmă controlată de omul de afaceri Dan Adamescu.

Citit 3785 ori Ultima modificare Miercuri, 19 Martie 2014 17:58

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.