Oţelul, meci cu Astra sub semnul incertitudinii de la club
Foto: Cooper şi coechipierii săi joacă încă un meci fără să-şi fi primit salariile restante

Oţelul, meci cu Astra sub semnul incertitudinii de la club
Cooper şi coechipierii săi joacă încă un meci fără să-şi fi primit salariile restante
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Până la ora partidei este foarte posibil să nu se anunţe numele noului acţionar * Gelu Popescu, care rămăsese cel mai vechi angajat al clubului, a fost anunţat că este concediat


Cu toate că patronul Dan Adamescu comunicase luni seară, prin intermediul managerului general al clubului, Narcis Răducan, că în cursul acestei săptămâni va fi anunţat un nou acţionar la FC Oţelul, lucrurile nu s-au clarificat deloc şi nici nu sunt şanse prea mari să se întâmple acest lucru până la ora partidei din această seară (19.00), pe care echipa gălăţeană din Liga I o va susţine în deplasare, cu Astra Giurgiu.

Astfel, jucătorii antrenaţi de Ewald Lienen vor evolua împotriva unui adversar redutabil, aflat pe locul doi al clasamentului, într-o conjunctură care generează orice altceva, numai un moral ridicat nu: un singur punct avans faţă de primul loc retrogradabil, salarii neplătite de mai bine de trei luni şi nimic sigur în ceea ce priveşte componenţa acţionariatului.

Nici în ceea ce priveşte componenţa lotului pentru acest meci nu sunt aspecte încurajatoare. Încă nu sunt apţi de joc Tritz şi Milea, cei doi jucători care au constituit primele opţiuni pentru postul de fundaş dreapta, astfel că se va apela din nou la mijlocaşul Ioan Filip sau fundaşul central Mişelăricu. Nici Marquinhos nu este complet recuperat după accidentarea din jocul de la Braşov, astfel că cel mai probabil el va începe meciul pe banca de rezerve.

Încă o fostă glorie, concediată

Reprezentanţii TNG, companie ce deţine acţiunile FC Oţelul SA, au luat o decizie surprinzătoare în contextul în care se aşteaptă schimbări la nivelul patronatului: administratorul bazelor sportive, Gelu Popescu, a fost anunţat verbal că este concediat.

Astfel, cu excepţia directorului sportiv Gabriel Viglianti, la Oţelul nu va mai fi angajată nicio personalitate marcantă din istoria echipei. În prima parte a anului trecut, au fost daţi afară aproape toţi cei care au lucrat la Oţelul în „era Stan”, printre aceştia aflându-se multe foste glorii a clubului, iar Gelu Popescu rămăsese cel mai vechi angajat al clubului. Popescu a făcut parte din generaţia de jucători care a reuşit în 1986 prima promovare a Oţelului în eşalonul de elită şi a adus echipa până în Cupa UEFA, jucând în echipa care în 1988 învingea la Galaţi pe Juventus Tori

Citit 1816 ori Ultima modificare Vineri, 21 Martie 2014 10:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.