UPDATE Situație explozivă la Oțelul, fotbaliștii au refuzat să intre în cantonament

UPDATE Situație explozivă la Oțelul, fotbaliștii au refuzat să intre în cantonament
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Pentru că nu şi-au primit salariile de peste patru luni, după antrenamentul de miercuri după-amiază fotbaliştii de la Oţelul au refuzat să intre în cantonament, aşa cum era stabilit în programul dinaintea partidei de vineri, de la Galaţi, cu Concordia Chiajna.

Jucătorii au anunţat că, dacă nu-şi vor primii banii nici joi, nu vor mai intra în cantonament deloc şi se vor prezenta direct la meci.


 

UPDATE: Narcis Răducan, managerul general al echipei, spune că jucătorii au dreptate şi că este momentul ca patronul Dan Adamescu să intervină.

“Situatia este aproape de limita in sensul in care s-au adunat patru salarii restante catre jucatori. Daca pana acum am reusit sa-i tinem capacitati cu gandul la fotbal, acum este tot mai greu. Au discutat cu antrenorul si au decis sa nu intre in cantonament inainte de meciul cu Chiajna. Antrenorul sigur ca a dat curs acestei pozitii a lotului. Daca pana maine (joi, n.r.) nu se rezolva o parte din aceste probleme, nu vor intra nici maine în cantonament si se vor prezenta direct la meci. Presiunea este mare, jucatorii la randul lor pun presiune sin in conditiile in care 90% sunt jucatori adusi de mine imi este greu sa ma uit in ochii lor si sa le spun ca trebuie sa dea totul fara sa fie platiti.  Pana la urma jucătorii au dreptate si cred ca este momentul in care patronul trebuie sa intervina”, a declarat Răducan.

Managerul general a precizat că până la sfârşitul lunii trebuie plătite măcar salariile pe luna decembrie, altfel nu se poate depune dosarul de licenţiere, patronul Dan Adamescu promiţând că se va rezolva situaţia în această săptămână. „Patronul a promis jucatorilor ca se va rezolva totul in aceasta saptamana, dar din aceasta saptamana au mai ramas doua zile si pana la meciul cu Chiajna mai sunt doua zile. Mai mult, peste cateva zile vom depune si dosarul de licentiere si trebuie platit obligatoriu un salariu din decembrie. Dansul ne-a asigurat ca nu vor fi probleme, de aceea s-au platit si bani pentru intocmirea dosarului de licentiere. In domeniul sportiv m-am implicat, dar cel financiar este controlat 100% la Bucuresti si temerea mea este ca mai sunt cateva zile si nu s-a facut tot ce trebuia. Eu sper ca in ceasul al 12-lea sa se rezolve”, a mai declarat Narcis Raducan, la Sport Total FM.

Citit 2021 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Martie 2014 21:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.