Trei jucători de la FCM Dunărea au fost eliminați în meciul cu CF Brăila

Trei jucători de la FCM Dunărea au fost eliminați în meciul cu CF Brăila
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Echipa gălăţeană FCM Dunărea a fost învinsă,miercuri, de CF Brăila, scor 0-1, într-o partidă disputată de teren propriu, în cadrul etapei a 22-a din Seria I a ligii secunde.

Derbiul “Dunării de Jos” a fost destul de cenuşiu, cu puţine faze care să ridice pulsul puţinilor spectatori din tribune. Gălăţenii au lăsat din nou senzaţia că sunt marcaţi de miza meciului, punctele urmând să fie contabilizate şi în play-out, faza următoare a campionatului, fiind vorba de o partidă directă dintre două echipe ce nu pot evita zona locurilor 7-12. Au pus osul în joc, dar agresivitatea n-a fost însoţită şi de luciditate, astfel că s-a pus presiune pe careul brăilean doar prin faze fixe. Nici oaspeţii n-au fost mult mai breji, dar au reuşit să intre la odihnă în avantaj, după ce Cazan (min. 34) a sprintat dintre fundaşii centrali gălăţeni, a rămas singur cu portarul şi a finalizat cu exactitate.

În ultimul minut al reprizei, CF Brăila a rămas în zece jucători, Petean fiind eliminat pentru cumul de cartonaşe galbene.

Antrenorul gazdelor, Costel Enache, a încercat să profite, a făcut după reluare, repede, două schimbări, echipa sa a început să domine, dar planurile i-au fost date peste cap de o intrare neglijentă a lui Ursu (min. 56), taxat direct cu “roşu” de arbitrul craiovean George Găman (foto). Jocul s-a reechilibrat şi zadarnic a forţat Enache cu un atacant, Drăgan, în locul unui fundaş, ocaziile de gol tot n-au apărut. În schimb, au mai apărut alte două eliminări la Dunărea (min. 82’), Drăgan pentru un fault dur şi Stelian Cucu, proteste şi injurii.

FCM Dunărea a evoluat în următoarea componenţă: Miron – L. Radu, Panait, Ursu, Sorin Cucu (Drăgan, min. 65) – Vraciu (Sfrijan, min. 52), Asanache (Cenk, min. 46), Stelian Cucu, Gohoreanu – Bâtfoi, Neagu

Citit 1868 ori Ultima modificare Miercuri, 26 Martie 2014 22:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.