Pariurile zilei: Seară de Europa League

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alkmaar - Benfica 2 (cotă 1,75)

În manşa tur a sferturilor de finală din Europa League mizăm pe liderul detaşat din campionatului portughez. Vorbim de o echipă care va deveni campioană peste o lună şi care va avea în faţă o formaţie de pe locul şase din Olanda, dintr-un campionat aflat într-o scădere valorică evidentă.

Basel - Valencia 1, la egal pariul se rambursează (cotă 2,15)

Valencia nu mai este o trupă care să sperie pe cineva, nici măcar în campionatul spaniol, unde a câştigat un singur meci din utlimele şase, cu atât mai puţin în Europa League. De partea cealaltă, Basel a arătat maturitate în cupele europene în acest sezon şi nu numai, printre victimele sale de pe teren propriu numărându-se Chelsea, în toamnă, când juca în grupele UCL. La meci egal, ne luăm banii pariaţi înapoi.

Gimnasia - Tigre sub 2,5 (cotă 1,45)

Continuăm să mergem pe mâna celor de la Tigre, echipă care abia în ultimul meci disputat, în a zecea etapă, a depăşit graniţa impusă de acest tip de pariu, dar şi atunci greu, în minutul 87. De altfel, prima ligă argentiniană se conturează a fi una a meciurilor cu puţine goluri, cu cinci echipe la care deja casele de pariuri nu mai dau cote nici măcar de 1,5 la „sub 2,5 goluri”.

Citit 3953 ori Ultima modificare Miercuri, 02 Aprilie 2014 17:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.