Răscolind după încasări

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Drogheda - Athlone 1 (cotă 1,50)

În prima ligă irlandeză, unde campionatul este abia la început, Athlone şi-a depus repede candidatura la retrogradare, pierzând toate meciurile din primele patru etape. De partea cealaltă, Drogheda a arătat potenţial, având două victorii şi două egaluri.

Paderborn - Fortuna Dusseldorf 1 (cotă 1,80)

Gazdele sunt pe locul trei în a doua ligă germană, poziţie care duce la barajul pentru promovare, dar la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi. Cum primele două locuri duc direct în Bundesliga, este lesne de înţeles motivaţia maximă a celor de la Paderborn. Sunt şi într-o formă  foarte bună, cu trei victorii şi un egal în ultimele patru etape. Adversarul este cât se poate de abordabil, pe locul 14 din 18, dar cu avans mare (7 puncte) faţă de prima poziţie retrogradabilă. Fortuna stă rău şi la capitolul formă, cu o singură victorie în cele nouă etape din acest an.

Heist - Westerlo 2 (cotă 1,45)

Oaspeţii sunt pe primul loc în al doilea eşalon din Belgia, singura poziţie ce asigură promovarea, dar un singur punct, respectiv trei, mai mult decât următoarele două echipe din clasament. Avans minim, astfel că n-are voie să rateze victorie în deplasarea la a treia echipă din coada clasamentului. Westerlo a învins în patru din ultimele cinci etape, iar adversara sa n-a mai câştigat de nouă runde, din ianuarie.

Citit 11360 ori Ultima modificare Joi, 03 Aprilie 2014 17:45

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.