Două cluburi italiene sunt cu ochii pe Tudorie

Două cluburi italiene sunt cu ochii pe Tudorie
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Alexandru Tudorie, unul dintre cei mai promiţători tineri jucători din Liga 1, este din nou aproape de un transfer în Italia, la aproape doi ani de când a picat în ultima clipă plecare sa la AC Milan. Devenit titular la Oţelul în acest an, atacantul care împlinit 18 ani în urmă cu trei săptămâni este monitorizat atent de două cluburi italiene, interesate de a-l transfera la vară, conform managerul general al echipei gălăţene, Narcis Răducan.

"Mă felicit că nu l-am lăsat să plece la echipe de tineret din Italia şi l-am ţinut să crească aici. Are toate argumentele de a ajunge un fotbalist mare. Acum sunt discuţii serioase cu două echipe italiene. Ne-am gândit la un preţ, ne-am făcut calculele, iar în condiţiile în care suntem destul de aproape de ajunge la discuţii, nu cred că va mai rămâne din vară la Oţelul. Este un jucător de excepţie şi trebuie să profităm de acest lucru", a spus Răducan la Dolce Sport.

Ieri, oficialul clubului gălăţean a precizat pentru „Viaţa liberă” că este vorba de un club din Serie A şi unul din Serie B, care îi monitorizează toate evoluţiile.

Antrenorul Ewald Lienen declara după meciul câştigat cu Chiajna, în care Tudorie ratase câteva ocazii, că se mândreşte cu acest fotbalist. “Supărat pe Tudorie? Săptămâna trecută avea 17 ani, aşa că ce doriţi? Nu pot fi supărat pe el, sunt chiar mândru de el. Este un atacant fantastic, a alergat tot terenul că un câine, iar pentru vârstă lui are un nivel ridicat. Suntem bucuroşi că îl avem în echipa”, spunea Lienen.

În ultimii doi ani, Tudorie a fost ofertat de trei cluburi din Italia, Padova, AC Milan şi apoi Sampdoria, dar de fiecare dată clubul gălăţean s-a opus plecării tânărului atacant. De asemenea, în septembrie anul trecut a fost refuzată o ofertă de la Steaua.

Citit 1455 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 17:16

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.