Pariurile zilei: Ofertă bună din Anglia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Hyde – Salisbury 2 (cotă 1,65)

Un pariu din obişnuinţă, la fel ca în aproape tot sezonul, contra celor de la Hyde, ultimii în liga a cincea engleză, cu doar 10 puncte în 41 de de etape. Salisbury nu e mare forţă a ligii, stă la mijlocul clasamentului, dar un avans de 12 locuri denotă că există diferenţa de valoare pentru a se impune acolo unde a bătut mai toată lumea.

Bournemouth – Reading 1 (cotă 2,10)

Reading este pe locul şase în Championship, ultimul care duce la barajul de promovare în Premier League, cu cinci puncte avans în faţa adversarilor din această seară. Bournemouth este cea mai în formă echipă din liga secundă engleză (patru victorii la rând) şi trebuie musai să o confirme, victoria în acest meci direct este ultima şansă de a o ajunge pe Reading şi să prindă barajul. Mai sunt doar şase etape, inclusiv aceasta.

Brentford – Crawley 1 (cotă 1,60)

Gazdele sunt pe locul doi, ultimul direct promovabil în Championship, cu un plus de şase puncte, iar cu o victorie ar cam încheia socotelile. Crawley e la trei puncte de retrogradare şi în formă jalnică, vine după cinci eşecuri la rând.

Dortmund – Real Madrid peste 2,5 goluri (cotă 1,55)

După ce a pierdut în tur cu 0-3, Borussia nu are altă variantă decât să se arunce în ofensivă în speranţa că poate reedita acel 4-0 din sezonul trecut în faţa Realului. Echipa germană are forţă ofensivă, dar e mult mai vulnerabilă ca în urmă cu un an în defensivă, iar Real are jucători de clasă pentru a-şi fructifica oportunităţile ce i se vor ivi cu siguranţă pe contraatacuri. Iar chiar de va fi să înscrie primii oaspeţii, cei de la Dortmund sunt orgolioşi, nu vor renunţa şi vor trage fie doar şi pentru o victorie de palmares oferită fanilor. Să curgă golurile, minim trei!

Citit 2998 ori Ultima modificare Luni, 07 Aprilie 2014 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.