Pariurile zilei: Fără prea mari complicaţii

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ingolstadt – Greuther Furth 2, la egal pariul se rambursează (cotă 1,62)

În liga secundă germană, oaspeţii trag tare să-şi păstreze locul doi, ultimul direct promovabil în Bundesliga, iar pentru a reuşi au mare nevoie de victorie, următoarele trei clasate suflându-i rău în ceafă, la egalitate de puncte sau cel mult trei mai puţin. Greuther Furth n-a mai pierdut de opt etape, dar în acest interval a bifat cinci egaluri, astfel că ne luăm măsuri de siguranţă, mergând pe „alege şansa” 2-X, ca în cazul unui egal să luăm înapoi suma pariată. Ingolstadt e pe locul 12, fără griji.

Tottenham – Sunderland 1 (cotă 1,55)

Tottenham încă mai are şanse să prindă o clasare de Europa League, iar pentru a nu le spulbera trebuie să treacă de ultima clasată din Premier League. Echipa lui Chiricheş, românul fiind în lot pentru acest meci, a mers prost cu formaţiile din prima parte a clasamentului, dar n-a avut probleme cu cele din zona inferioară. Sunderland are în ultimele şapte jocuri din toate competiţiile un singur egal şi în rest înfrângeri, şansele să evite retrogradarea fiind doar teoretice.

Estudiantes – Argentinos jr. sub 2,5 (cotă 1,40)

Un meci între două experte ale jocului închis, fără goluri multe, iar cota relativ mică subliniază acest lucru. Estudiantes are 9 din 11 partide cu un total de cel mult două goluri pe meci, în timp ce Argentinos jr. a sărit o singură dată peste coordonatele acestui tip de pariu. Altfel, pentru cine vrea o cotă ridicată (3.10), poate risca pe un X, o altă specialitate a celor două echipe, ambele cu câte patru astfel de rezultate în ultimele cinci etape. O altă variantă bună la acest joc, X pauză sau final, are cota 1,53

Citit 2734 ori Ultima modificare Duminică, 06 Aprilie 2014 17:59

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.