PONTURILE ZILEI: Alese pentru a fi câştigătoare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Arsenal – Newcastle 1 (cota 1,27)

Arsenal mai are doar trei etape la dispoziţie pentru a-şi păstra avansul minim, de un punct, care o ţine pe ultimul loc calificant în preliminariile Ligii Campionilor. Astfel, trebuie neapărat să profite de forma slabă a adversarilor de astăzi, Newcastle pierzând toate meciurile din precedentele cinci etape

Union Berlin – Kaiserslautern 2, la egal pariu rambursat (cota 1,44)

Union este pe locul 10, fără griji, în formă slabă, cu patru eşecuri în ultimele cinci runde, scoţind puncte doar de la ultima clasată. De acest lucru trebuie să profite Kaiserslautern, care cu o victorie ar ajunge, cu două etape înainte de final, pe locul trei, de baraj pentru promovare, chiar ar putea spera să prindă locul doi, ce duce direct în Bundesliga, apropiindu-se la un singur punct de această poziţie. Alegem un pariu prudent, unde în caz de egal ne luăm banii înapoi. La pariu simplu pe victorie Kaiserslautern cota este 2.00.

Vaduz – Servette 1 (cota 1,75)

Liderul din liga secundă elveţiană nu ne-a prea dezamăgit în acest sezon, continuând să adune victorii chiar dacă are asigurată promovarea de multă vreme. Servette este pe locul cinci şi merge slab în ultima perioadă, cu victorie doar în faţa ultimei clasate.

Corona – Viitorul 2 (1.80)

Viitorul este penultima, astfel că pentru echipa patronată de Hagi victoria în faţa ultimei clasate este esenţială. Dacă nici la modesta Corona, atunci unde? Corona a încurcat pe mai toţi cu care a jucat acasă în acest an, cu patru egaluri din tot atâtea astfel de jocuri, iar dacă reuşeşte acest lucru şi astăzi nu ne-am supăra deloc că ne strică pariul, gălăţenii ştiu de ce. La X2 cota este 1,20, iar la 2 cu rambursare suma pariată în caz de egal cota este 1,30.

Citit 2940 ori Ultima modificare Duminică, 27 Aprilie 2014 15:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.