Pariurile zilei: În căutarea câştigului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marienlyst – Hvidovre 2 (cotă 1,70)

Gazdele sunt pe ultimul loc în liga a doua daneză, la mare diferenţă de restul lumii, cu doar 8 puncte din 25 de meciuri. Marienlyst vine după nouă înfrângeri consecutive şi normal ar fi să o bifeze şi pe a zecea, chiar dacă adversarul nu e din prima parte a clasamentului, dimpotrivă. Hvidovre este pe penultimul loc, dar la distanţă mică de de cele două echipe aflate deasupra sa, iar dacă vrea să iasă de pe această poziţie retrogradabilă musai trebuie să profite la maximum de acest meci.

Sparta Praga – Jablonec 1/1 (cotă  1,80)

Meci retur din semifinalele Cupei Cehiei, care porneşte de la 3-1 pentru Jablonec, scor din prima manşă. Sparta este de departe cea mai valoroasă formaţie din Cehia, în campionat are un avans de zece puncte, astfel că are destule argumente pentru a întoarce scorul din tur. Are de recuperat două goluri, astfel că este de aşteptat să forţeze încă din start, cu destule argumente de a conduce de la pauză şi să câştige meciul. O altă variantă care poate fi încercată este pariul pe victorie Sparta la minim două goluri (handicap –1,5), unde cota este 1,90.

Lanus – Tigre sub 2,5 goluri (cotă 1,60)

O alegere bazată în primul rând pe stilul celor de la Tigre, în ale căror meciuri foarte rar se marchează multe goluri (doar de trei ori în 15 etape). De asemenea, Lanus se încadrează în aceleaşi coordonate la jocurile de acasă, o singură dată în ultimele cinci astfel de partide marcându-se mai mult de două goluri.

Deportivo Saprissa – Universidad de Costa Rica 1 (cotă 1,50)

Gazdele s-au calificat în semifinalele campionatului din Costa Rica de pe primul loc, au dominat clar sezonul regulat şi pornesc favorite în faţa unei formaţii venite de pe poziţia a patra. Deportivo Saprisa trebuie să joace la capacitate maximă după ce în tur scorul a fost egal, 2-2.

Citit 1867 ori Ultima modificare Marți, 29 Aprilie 2014 16:33

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.