Pariurile zilei: Să continuăm cu încasările

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Spezia – Reggina 1 (cotă 1,60)

Precedentele noastre 15 ponturi au fost toate câştigătoare şi încercăm să lungim cât mai mult seria „victoriilor” consecutive. În liga secundă italiană, Reggina este o echipă fără potenţial şi resemnată. Se află pe penultima poziţie  şi nu mai poate evita retrogradarea, cu şase etape înainte de final este cu 11 puncte în spatele locurilor de baraj. Acest lucru se vede şi in rezultate, fără victorie în ultimele opt etape. De partea cealaltă, Spezia, cu o victorie în acest meci, are mari şanse de a urca pe poziţiile de baraj pentru promovarea în Seria A. Gazdele sunt la doar un punct în urma a doua echipe aflate în zona de baraj şi la două puncte, respectiv trei, de alte două contracandidate.

Altach – Parndorf 1 (cotă 1,50)

Liderul din a doua ligă austriacă joacă pe teren propriu cu penultima, avem o cotă frumuşică pentru un aşa decalaj valoric. Altach, mai ales acasă, nu prea calcă strâmb (12 victorii, 3 egaluri, o înfrângere), în timp ce Parndorf are bilanţ total opus pe teren străin (12 eşecuri din 16 meciuri). Oaspeţii sunt şi într-o formă jalnică, cu cinci înfrângeri în ultimele şase etape.

Athlone – Bray 2 (cotă 1,80)

Un pariu exclusiv împotriva gazdelor, pe care le bate oricine în prima liga din Irlanda. Athlone are un bilanţ dezastruos, zece înfrângeri din tot atâtea meciuri, cu o medie de aproape trei goluri încasate pe joc. Bray e la mijlocul clasamentul, pe poziţia a şaptea.

Caen – CA Bastia 1 (cotă 1,20)

Deşi cota e micuţă, parcă e păcat să nu ne rotunjim câştigul cu cea mai în formă echipă din liga secundă franceză. Caen n-a mai pierdut din februarie, a câştigat ultimele patru meciuri, parcurs care i-a adus urcarea pe locul trei, de promovare în primă ligă. Ar fi culmea să verse găleata plină tocmai în faţa ultimei clasate, pe teren propriu.

Citit 2187 ori Ultima modificare Joi, 01 Mai 2014 12:50

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.