Wild-card pentru gălăţeni la Ţiriac Trophy
Foto: Artur Culicovschi

Wild-card pentru gălăţeni la Ţiriac Trophy
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Clubul de tenis „Angero” va organiza la Galaţi, în perioada 9-18 mai, turneul internaţional de tenis pentru seniori „Ţiriac Trophy”, din categoria Futures F1, dotat cu premii totale de 10.000 de euro. Conform directorului de turneu, Ghiţă Grancea, câştigătorul va fi recompensat cu 14 puncte în clasamentul mondial şi un premiu net de 988 dolari. Organizatorii au acordat wild card-uri jucătorilor gălăţeni Andrei Crapcenco şi Artur Culicovshi, graţie cărora aceştia vor putea intra direct pe tabloul principal. Competiţia se va desfăşura pe cele 8 terenuri ale Bazei Sportive ICMRS Galaţi: în perioada 9-12 mai vor fi meciurile de calificare, urmând ca apoi să înceapă duelurile de pe tabloul principal. Finala la dublu va avea loc în 17 mai şi finala la simplu în 18 mai.

Turneul este organizat sub egida Federaţiei Internaţionale de Tenis (ITF), înscrierile urmând să se încheie la sfârşitul săptămânii 

Cheltuielile organizatorice, estimate în jur de 10.000 de euro vor suportate de către municipalitate, consilierii locali aprobând acest proiect în şedinţa de miercuri seară.

În acest an, în Galaţi va mai avea loc un alt turneu de aceeaşi amploare din circitul ITF, de data aceasta feminin, care se va desfăşura în luna iulie, în organizarea Viva Sport Club.

Citit 1798 ori Ultima modificare Joi, 01 Mai 2014 15:35

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.