Pariurile zilei: Mizăm pe cote mari

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Caen – Nimes 1 (cotă 2,10)

Singurul meci restant din liga secundă franceză, înaintea ultimei etape, are o miză uriaşă pentru gazde. Primele trei promovează, Caen este pe doi, la egalitate cu Lens (locul trei), cu doar două puncte avans faţă de Nancy, ocupanta locului patru. A comis-o runda trecută, când a pierdut acasă după şase victorii consecutive, astfel că pentru a sta fără griji în ultima etapă, când are o deplasare grea la Dijon, Caen trebuie să obţină victoria pentru a-şi asigura promovarea. Nimes este pe locul 15, dar cu numai două puncte deasupra zonei de retrogradare.

Leyton – Peterborough 1 (cotă 2,15)

Returul barajului de promovare în Championship (eşalonul secund din Anglia) porneşte de la 1-1, scorul înregistrat în partida tur. În sezonul regulat, Leyton a arătat că este echipa mai valoroasă, a terminat pe trei, iar Peterborough pe şase, cu 12 puncte diferenţă între ele.

Rijeka – Dinamo Zagreb 2, la egal pariu returnat (cotă 1,63)

Finala Cupei Croaţiei, meci retur, cu Dinamo Zagreb, echipa care a câştigat detaşat campionatul, obligată să joace la capacitate maximă după ce a gafat în tur şi a pierdut, scor 0-1. Oarecum preventiv, alegem pariul pe oaspeţi în care la egal se returnează suma pariată. Cine doreşte să joace 2 solist, are cota 2,20.

Citit 2551 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 14:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.