Pariurile zilei: De la ruşi vine câştigul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Volga - Ural 2 (cotă 2,40)

Oaspeţii au nevoie de un egal în ultima etapă din Rusia pentru a fi siguri că nu vor fi nevoiţi să joace barajul pentru evitarea retrogradării în liga secundă. Ural n-are deloc o misiune grea pentru că adversara, Volga, este penultima, deja retrogradată, cu 11 înfrângeri în ultimele 12 etape. La cum a mers Volga în ultima treime a campionatului, se poate miza fără prea multă teamă pe un eşec al acesteia, dar, ţinând cont că un egal este de ajuns pentru Ural, se poate miza preventiv pe X2, unde cota este 1,37.

Genk - Club Brugge 2 (cotă 1,70)

Se joacă în penultima etapă a campionatului belgian, cu oaspeţii aflaţi în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Anderlecht şi cu numai două puncte avans faţă de Standard Liege. În aceste condiţii, este evident că oaspeţii vor juca la victorie, motivaţi de şansa câştigării campionatului. Şanse au să câştige, pentru că vor juca împotriva celei mai slabe echipe din play-off, Genk fiind ultima clasată.

Pandurii - Corona 1 (1,20)

Este o cotă mică, dar trebuie respectată. În condiţiile în care, în acest final de sezon, pe Corona nu o învinge decât cine nu vrea, încadrăm acest meci la categoria „sigure”. Pentru a amplifica un pic cota, se poate lega acest pariu de unul din Cupa Braziliei: Santos - Princesa Solimoes 1 (cotă 1,12), diferenţa de valoare fiind foarte mare, ca şi cea a eşaloanelor în care joacă cele două.

Citit 2021 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Mai 2014 18:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.