Gălăţenii joacă marţi la dublu la turneul “Ţiriac Trophy” de la baza ICMRS

Gălăţenii joacă marţi la dublu la turneul “Ţiriac Trophy” de la baza ICMRS
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

“Ţiriac Trophy”, turneul internaţional de tenis pentru seniori de categorie Futures, dotat cu premii de 10.000 de euro a ajuns la faza partidelor de pe tabloul principal. La simplu, gălăţenii Marius Frosă şi Radu Matei Lupu, care s-au aflat în calificări, au pierdut în ultimul tur, cu Teodor Leahu (7-6, 4-6, 6-2), respectiv, cu Lucas Pouille - Franţa (6-4, 6-1). Astfel, dintre gălăţeni, pe tabloul principal vor evolua doar cei doi care au primti wild-card de la organizatori, Andrei Crapcenco şi Artur Culicovschi, ale căror meciuri din primul tur sunt programate în cursul zlei de miercuri.

În schimb, la dublu, marţi, de la ora 14.00, pe terenul central al Bazei Sportive ICMRSG are loc partida din primul tur în care va evolua perechea gălăţeană Artur Culicovschi / Marius Frosă. Ei vor întâlni dublul Ciprian Onufrei/ Nikki Roenn (România/ Marea Britanie). Tot marţi, la dublu, va mai juca un alt gălăţean, Radu Roan Popa, care a fost eliminat în primul tur al calificărilor la simplu. El va face pereche cu turcul de origine română Berk Iliescu şi va evolua de la ora 17.00, pe terenul 1, contra perechii Tom Allen/ Jack Carpenter

Turneul “Ţiriac Trophy” se desfăşoară la Galaţi, la baza ICMRS, până duminică, 18 mai, când va avea loc finala de simplu.

Citit 1926 ori Ultima modificare Marți, 13 Mai 2014 14:54

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.