Vineri, Oţelul Galaţi faţă în faţă cu Viitorul

Vineri, Oţelul Galaţi faţă în faţă cu Viitorul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a anunţat luni, pe site-ul oficial, programul partidelor din penultima etapă a Ligii I. Patru dintre partidele cu importanţă maximă în lupta pentru evitarea retrogradării se vor disputa vineri, 16 mai. Jocurile Oţelul Galaţi - Viitorul (televizare Dolce Sport), Dinamo - Săgeata Năvodari şi FC Braşov - Universitatea Cluj se vor disputa de la aceeaşi oră (19.30), iar meciul Astra Giurgiu - Poli Timisoara, disputat între o echipă aflată în lupta pentru locul doi şi una implicată în salvarea de la retrogradare se va disputa tot vineri, dar de la ora 21.30.

Concordia Chiajna, Ceahlăul şi Gaz Metan Mediaş, echipe care au 38 de puncte, cu trei mai mult decât penultima clasată şi care pot ajunge şi ele şi în situaţia de a retrograda, nu vor juca vineri. Celelalte meciuri ale etapei au fost programate astfel: joi, Pandurii - Corona (ora 18.30) şi CFR Cluj - Gaz Metan Mediaş (21.00); sâmbătă, Ceahlăul - FC Vaslui (15.00), Concordia - FC Botoşani (18.00) şi Petrolul - Steaua (21.30).

De asemenea, LPF a anunţat că, în ultima etapă a Ligii I, meciurile echipelor implicate în lupta pentru salvarea de la retrogradare vor avea loc la aceeaşi oră, marţi, 20 mai, tot în aceeaşi zi urmând să evolueze şi Steaua (acasă, cu Oţelul) şi Astra, care vor juca finala Cupei României la 23 mai. Potrivit sursei citate, celelalte jocuri ale etapei a 34-a, care nu mai pot influenţa clasamentul în zona locurilor 14-18, vor fi programate miercuri, la ore ce vor fi stabilite în cursul zilei de sâmbătă.

Citit 2156 ori Ultima modificare Luni, 12 Mai 2014 17:17

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.