Tot Galaţiul, în frunte cu primarul, chemat la meciul Oţelul - Viitorul

Tot Galaţiul, în frunte cu primarul, chemat la meciul Oţelul - Viitorul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Conducerea sportivă a roş-alb-albaştrilor şi Liga Suporterilor i-au lansat o invitaţie specială lui Marius Stan, pentru a fi în tribună la partida decisivă pentru rămânerea Oţelului în Liga I


Echipa Oţelul Galaţi va susţine vineri, pe teren propriu, o partidă extrem de importantă, cu Viitorul Constanţa, în care îşi poate asigura rămânerea în Liga I printr-o victorie, iar liderii grupurilor de suporteri şi cei din conducerea echipei au trecut din nou la o mobilizare generală în oraş, după cea de la precedentul joc de acasă, câştigat cu ACS Poli Timişoara.

Narcis Răducan, managerul general al Oţelului, şi-a exprimat convingerea că tribunele vor fi arhipline, lansându-i totodată şi o invitaţie publică primarului Marius Stan de a reveni pe stadion la acest meci. „Cred în susţinerea unui stadion arhiplin, este unul din argumentele noastre pentru a câştiga. Este cel mai important meci în Galaţi din ultimii trei ani şi am o dorinţă specială, ca la acest ultim meci acasă al campionatului să ne fie alături şi domnul primar, chiar dacă are divergenţe cu patronul clubului. Ştim că iubeşte foarte mult această echipă, iar echipa are nevoie de dumnealui. Ar fi un plus de motivaţie extrem de important pentru jucători ca cel mai important om al oraşului să fie în mijlocul lor. Este un moment în care toţi trebuie să batem palma şi să trecem împreună peste acest pas dificil”, a declarat Răducan. Înaintea acestuia, o invitaţie similară îi fusese adresată primarului municipiului Galaţi şi de către Liga Suporterilor Gălăţeni.

Marius Stan, fost director general al clubului, nu a mai asistat din stadion la un meci al Oţelului de un an de zile, spunând la vremea respectivă că va reveni doar atunci când actualii acţionari ai clubului vor băga primii bani în club din contribuţie proprie.

Ieri, cel care a condus Oţelul spre titlul de campioană câştigat cu exact trei ani în urmă nu a declinat această invitaţie, spunând deocamdată că se gândeşte la aceasta.

Partida Oţelul - Viitorul va avea loc vineri, de la ora 19.30, intrarea spectatorilor fiind liberă.

Aniversare cu magazin oficial

Într-o zi cu puternice semnificaţii pentru gălăţeni, la exact trei ani de când Oţelul învingea la Galaţi pe Poli Timişioara şi îşi asigura câştigarea campionatului, FC Oţelul va inaugura magazinul oficial al clubului, amenajat la stadion, cu intrarea de pe strada cu Spitalul de Copii. La eveniment, programat la ora 13.00, vor fi prezenţi trei dintre jucători, iar clubul a anunţat că produsele expuse spre vânzare vor avea preţuri promoţionale până la sfârşitul lunii mai.

Citit 2256 ori Ultima modificare Joi, 15 Mai 2014 08:26

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.