Primarul Marius Stan este tentat să vină la meciul de mâine: „Dacă vin, voi fi în tribuna a doua”

Primarul Marius Stan este tentat să vină la meciul de mâine: „Dacă vin, voi fi în tribuna a doua”
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Marius Stan, primarul municipului Galaţi şi fost director general al Oţelului, care nu a mai fost prezent pe stadion la nici un meci al echipei gălăţene în ultimul an, este tentat să asiste mâine, din tribună, la partida decisivă pentru evitarea retrogradării, pe care Oţelul o va susţine pe teren propriu cu Viitorul Constanţa.

Marius Stan a declarat că încă nu a luat o decizie, spunând că, dintre cele două invitaţii speciale primite pentru acest meci, o ia în considerare doar pe cea a Ligii Suporterilor Gălăţeni.

„Cea venită din partea lui Narcis (n.r. - Narcis Răducan, managerul general al Oţelului) nu-mi dă nici un fel de emoţie, pentru că el vorbeşte în numele conducerii actuale. A răspunde la aceasta invitaţie ar însemna să legitimez cumva conducerea actuală şi managementul pe care-l au. Ce au făcut este inadmisibil”, a precizat Marius Stan.

Fostul conducător al clubului gălăţean a mai afirmat că se gândeşte doar la varianta de a asista la meci în mijlocul suporterilor, la tribuna a doua. „Invitaţia Ligii Sporterilor îmi dă ceva bătăi de cap, mă face să-mi pun unele semne de întrebare. Mi-e greu să iau o hotărâre. Cu inima, aş spune da imediat. Raţional, aş sta să mă mai gândesc, s-ar putea spune că o acceptare ascunde un gest de oportunism, că aş vrea să recâştig suporterii, deşi nici vorbă de aşa ceva. Când vin la fotbal, vin din inimă, că-mi place, că iubesc fotbalul, cel care m-a definit şi mi-a dat tot ce am avut mai frumos în viaţă. Aşa că, mă mai gândesc până mâine, mi-aş dori să fiu acolo, alături de ei. Dacă o voi face, voi fi în tribuna a doua, dacă nu, sper să mă scuze şi să mă înţeleagă”, a adăugat Stan.

Marius Stan, care a condus Oţelul spre titlul de campioană câştigat cu exact trei ani în urmă (15 mai 2011) nu a mai asistat din stadion la un meci al Oţelului de un an de zile, spunând la vremea respectivă că va reveni doar atunci când actualii acţionari ai clubului vor băga primii bani în club din contribuţie proprie.

„Titlul din 2011, cea mai mare bucurie a vieţii mele”

Marius Stan a vorbit şi despre momentul aniversar din viaţa echipei şi a suporterilor, 15 mai 2011, atunci când Oţelul învingea la Galaţi pe teren propriu pe Poli Timişoara (scor 2-1) şi îşi asigura câştigarea titlului de campioană. „Sunt trei ani de la cea mai mare bucurie din viaţa mea şi vreau să cred că şi din viaţa oraşului. Atunci s-a trăit esenţa bucuriei, când s-au îmbrăţişat mii de oamenii care nu se cunoscuseră până atunci. Mi-aş dori din tot sufletul să pot să mai trăiesc o dată această bucurie, dar probabil că mi-ar mai trebui două vieţi. Ne ridicăm pălăria în faţa tuturor celor care au contribuit la acel moment fantastic. Este un moment care trebuie să ne dea mereu speranţa că se poate reuşi şi împotriva previziunilor, a tuturor pronosticurilor”, a spus Stan.

 

Citit 2115 ori Ultima modificare Joi, 15 Mai 2014 13:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.