Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
1 comentariu

Clubul Sportiv Phoenix Galaţi organizează o amplă acţiune de selecţie pentru copii cu vârsta între 7 şi 12 ani care doresc să practice baschetul. Băieţii sunt aşteptaţi de antrenorii clubului la Sala Sporturilor „Dunărea”, sâmbătă, între orele 10.00-12.30, urmând ca peste o săptămână, sâmbătă, 24 mai, să vină rândul fetelor. Cei mai talentaţi dintre copii vor primi burse sportive în cadrul clubului, beneficiind astfel de şansa de a spera să devină campioni.
Altfel, echipa masculină de baschet juniori (Under 14) Phoenix LPS Galaţi a încheiat pe primul loc turneul semifinal din cadrul Campionatului Naţional, turneu găzduit de sala Liceului cu Program Sportiv. Baschetbaliştii antrenaţi de Cătălin Ştefănescu au terminat pe locul întâi din serie la coşaveraj, după ce au învins pe CSS Buzău, scor 76-44 şi au fost învinşi de ACS Dan Dacian, scor 53-65. Cea de-a patra echipă din grupă, CSM Rm. Sărat, s-a retras din competiţie. Lotul gălăţenilor la acest turneu a fost format din Teodor Vlad, Tudor Negoiţă, Victor Moşolea, Cezar Bănescu, Sorin Fotache, Mihai Gheorghe, Tudorel Brînză, Matei Stan, Iulian Ţocu, Daniel Botnari şi Tiberiu Marcovici.
La feminin, tot Under 14, formaţia antrenată de Adriana Iacob s-a deplasat la Moineşti, pentru cel de-al doilea turneu semifinal din grupa valorică B. Gălăţencele au obţinut două victorii pe teren, 64-57 cu CSM Moineşti şi 57-42 cu ACS Champions Bucureşti, plus una la „masa verde”, 10-0 cu CSS Botoşani, prin neprezentarea adversarului. Phoenix LPS a câştigat seria cu maximum de puncte şi va juca în perioada 28 mai - 1 iunie, pentru locurile 9-12. Lotul folosit: Claudia Cristea, Iulia Răileanu, Alina Stan, Gabriela Panait, Oana Petre, Marina Tudor, Alexandra Drăgan, Miruna Palade, Iulia Oltianu, Georgiana Costea, Maria Vreme şi Maria Nicolae.

Citit 826 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 11:16

1 comentariu

  • postat de Rusine, sportiv guraliv! Vineri, 16 Mai 2014 11:57 91.216.52.*** Link la comentariu
    0
    4

    Niste cosuri de baschet prin cartiere sa punem (atat de ieftine!), niste porti sa ridicam si sa tragem cateva linii pe asflat, niste alei de role prin locurile virane sa facem nu ne duce capul. Pana si comunistii facusera terenuri de fotbal, fie si pe pamant, cu porti, si in curtea dar si in afara scolilor. Nu mai spun de cate mese de ping-pong erau inainte de '90! Iar actualul primar, care se lauda ca-i mare tenisman, aproba doar baloane ca sa-si umfle unii portofelele pe spatele scolilor care platesc lumina, apa si caldura sau sushe din astea de baschet prin intersectii, unde cluburile subfinantate se aleg cu efortul, noi cu banii din taxe dati si ei cu paraindaraturile luate...

    Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.