EXCLUSIV Veste bună pentru Oţelul: Este oficial, rezultatele echipei Corona Braşov rămân în vigoare
Foto: Adrian Teodorescu

EXCLUSIV Veste bună pentru Oţelul: Este oficial, rezultatele echipei Corona Braşov rămân în vigoare
Adrian Teodorescu
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Nu mai există pericolul ca echipa Corona Braşov să fie exclusă din campionat şi rezultatele sale din retur să fie anulate, ceea ce ar fi însemnat câte două puncte în plus pentru Săgeata Năvodari şi ACS Poli Timişoara, două dintre contracandidatele Oţelului la evitarea retrogradării.

Corona Braşov risca excluderea din campionat pentru neplata unei datorii de 19.200 de euro către clubul Oţelul Larissa, din judeţul Prahova, sumă reprezentând TVA-ul în cazul transferului jucătorilor Marius Martac şi George Ştefan. Cazul a fost analizat miercuri de Comisia de Disciplină din cadrul FRF, care a dat termen până astăzi la ora 13.00 pentru verificarea şi confirmarea plăţii sumei respective de către braşoveni.

Adrian Teodorescu, patronul clubului Oţelul Larissa, ne-a contactat telefonic în această dimineaţă pentru a anunţa stingerea litigiului. „Acum am ieşit de la Finanţele din Mizil, a fost o eroare la prima plată, această a fost corectată, astfel că TVA-ul de la cele două transferuri a fost achitat. În aceste condiţii, plângerea noastră împotriva Corona Braşov va fi retrasă, a rămas fără obiect, deci echipa braşoveană nu mai are de ce să fie exclusă din campionat. Transmit mult succes echipei mele de suflet, Oţelul Galaţi, în meciul din această seară cu Viitorul, să rămână în prima ligă şi să revină cât mai curând în lupta pentru un nou titlu de campioană”, a declarat Teodorescu.

Partida Oţelul – Viitorul, din penultima etapă a Ligii I, are loc vineri, de la ora 19.30, la Galaţi. Intrarea spectatorilor este liberă, accesul în stadion urmând să se facă pe baza tichetelor gratuite ce trebuie ridicate de la casele de bilete, care sunt deschise de la ora 10.00.

CITEŞTI ŞI: Oţelul joacă vineri adevărata FINALĂ pentru menţinerea în Liga I

Citit 974 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 13:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.