Să încasăm cu echipe supermotivate

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Ceahlăul – FC Vaslui 1 (cotă 1,35)

Ceahlăul are nevoie de victorie pentru a-şi asigura evitarea retrogradării. Misiunea nemţenilor este una facilă, s-a văzut din etapa trecută că jucătorii de la FC Vaslui, echipă fără licenţă şi în curs de dezintegrare, nu mai pun osul, intră pe teren cu o singură grijă, să evite accidentările.

Juve Stabia – Crotone 2 (cotă 1,50)

Cu trei runde înainte de finalul ligii secunde italiene, Crotone are neapărat nevoie să profite de acest meci pe terenul ultimei clasate, o echipă retrogradată de multă vreme, printr-o victorie cu care să-şi conserve locul pentru barajul de promovare în Seria A. Crotone are un sigur punct avans faţă de prima echipă de sub linia ce delimitează zona barajului.

Reggina – Cesena 2 (cotă 1,65)

Cesena încă mai speră la locul doi, care asigură promovarea directă în Seria A. Pentru a mai păstra şanse, trebuie să câştige pe terenul penultimei clasate. Reggina nu mai are cum să evite retrogradarea iar acest lucru se vede în rezultatele sale, patru înfrângeri şi un egal în ultimele cinci etape.

Shonan – Avispa 1 (cotă 1,35)

Deja o cotă de 1,35 pare foarte mare când vorbim de Shonan, liderul ligii secunde din Japonia cu 13 victorii din tot atâtea etape.

Citit 2067 ori Ultima modificare Vineri, 16 Mai 2014 18:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.