Pariurile zilei: Alegeri din ţările nordice

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vendsyssel - Silkeborg 2 (cotă 1,55)

Liderul din liga secundă daneză are o deplasare facilă, la penultima clasată. Silkeborg zburdă spre prima ligă, are şase victorii şi un egal în ultimele etape, iar cu un succes în acest meci şi-ar cam asigura promovarea. În acest moment, cu patru etape înainte de final, avansul faţă de locul trei, primul de sub linia ce delimitează promovatele, este de cinci puncte.

Varnamo - Degefors 1 (cotă 1,90)

Cotă prea frumoasă pentru a nu fi încercată, la cum stau lucurile în clasamentul ligii secunde suedeze. Gazdele, pretedente la promovare, sunt pe locul trei, fără înfrângere după opt etape, iar cu un succes în acest meci egalează la puncte primele două clasate. Adversarul nu este unul incomod, Degefors este pe ultima poziţie, cu o singură victorie până acum.

Serbia - Jamaica 1 (cotă 1,35)

Nu prea agreem meciurile amicale, dar acesta are o cotă tentantă la ce diferenţă de valoare este între cele două echipe naţionale. O fi ratat Serbia calificarea la Mondiale, dar n-a mai pierdut de şase meciuri şi pare să-şi ia în serios amicalele. În ultimele două, ambele în deplasare, sârbii au remizat cu Rusia şi au câştigat în Irlanda. De partea cealaltă, Jamaica n-a mai câştigat un meci oficial din octombrie 2012, chiar dacă a jucat cu Martinica sau Guyana Franceză. Partida are loc pe teren neutru, în SUA.

Citit 3010 ori Ultima modificare Luni, 26 Mai 2014 00:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.